Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb [T.F6.EL41.SI.TTZTZ.T]
Semestr letni 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 5
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb [T.F6.EL41.SI.TTZTZ.T] | ||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2021/2022 [21/22L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 5 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 21:00
sala 0.108 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 11 | ||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||
Prowadzący: | Maria Walczycka |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.