adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr inż.
Katarzyna Petka-Poniatowska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje w semestrze letnim 2023/2024:
każda środa, od 8:30 do 10:30.
W przypadku innego terminu proszę o kontakt mailowy lub poprzez platformę MS Teams.
Zainteresowania
Mikrobiologia żywności, jakość i bezpieczeństwo posiłków, protokoły dietetyczne, dieta "pudełkowa", żywienie kliniczne, składniki bioaktywne w żywności.
Koordynowane przedmioty
20/21Z - Obsługa konsumenta T.3s.OBKO.SP.TZCDY.T
22/23Z - Obsługa konsumenta T.3s.OBKO.SP.TZCDY.T
23/24Z - Elektyw humanistyczny: Historia gastronomii T.F1.HUM1.NI.TGCXZ.T
23/24Z - Savoir-vivre i elementy protokołu dyplomatycznego T.1s.SEPD.NI.TGCXZ.T
23/24Z - Savoir-vivre i elementy protokołu dyplomatycznego T.1s.SEPD.SI.TGCXZ.T
23/24L - Elektyw humanistyczny 2: Savoir-vivre w życiu codziennym i zawodowym T.F2.HU29.SI.TTZXZ.T
24/25Z - Elektyw humanistyczny 1: Savoir-vivre w życiu codziennym i zawodowym T.F1.HU16.SI.TTDDZ.T
24/25Z - Savoir-vivre i elementy protokołu dyplomatycznego T.1s.SEPD.NI.TGCXZ.T
24/25Z - Savoir-vivre i elementy protokołu dyplomatycznego T.1s.SEPD.SI.TGCXZ.T
24/25L - Elektyw humanistyczny 2: Savoir-vivre w życiu codziennym i zawodowym T.F2.HU29.SI.TTZXZ.T
24/25L - Obsługa konsumenta T.4s.OBKO.NI.TGCXZ.T
24/25L - Obsługa konsumenta T.4s.OBKO.SI.TGCXZ.T
25/26L - Catering dietetyczny T.6s.CATD.NI.TGCXZ.T
25/26L - Catering dietetyczny T.6s.CATD.SI.TGCXZ.T
Prowadzone przedmioty
19/20Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.F5.EL92.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20Z - Moduł kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.MK41.NM.TTDDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji potraw dietetycznych T.2s.TSP3.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK31.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I C: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.6s.ZOZZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.F5.EL92.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK31.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21Z - Obsługa konsumenta T.3s.OBKO.SP.TZCDY.T:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
20/21L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK31.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa III (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.6s.ZOZZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
21/22Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Elektyw kierunkowy III: Planowanie i organizacja żywienia dietetycznego - aspekty żywieniowe, technologiczne i higieniczne T.F2.EK32.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi klienta T.F6.EL92.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.F4.EL92.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
21/22L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane aspekty higieny i produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK32.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
21/22L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego T.6s.ZOZZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Elektyw kierunkowy III: Planowanie i organizacja żywienia dietetycznego - aspekty żywieniowe, technologiczne i higieniczne T.F2.EK32.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23Z - Metody badań eksperymentalnych 1 T.2s.MBEK.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Obsługa konsumenta T.3s.OBKO.SP.TZCDY.T:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
22/23L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego T.6s.ZOZZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
23/24Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw kierunkowy III: Planowanie i organizacja produkcji w cateringach dietetycznych T.F2.EK33.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw kierunkowy IV: Tradycja i nowoczesność w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK4.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
23/24Z - Savoir-vivre i elementy protokołu dyplomatycznego T.1s.SEPD.NI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Savoir-vivre i elementy protokołu dyplomatycznego T.1s.SEPD.SI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw humanistyczny 2: Savoir-vivre w życiu codziennym i zawodowym T.F2.HU29.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw kierunkowy III: Planowanie i organizacja produkcji w cateringach dietetycznych T.F2.EK34.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego T.6s.ZOZZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
24/25Z - Savoir-vivre i elementy protokołu dyplomatycznego T.1s.SEPD.NI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
24/25Z - Savoir-vivre i elementy protokołu dyplomatycznego T.1s.SEPD.SI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25L - Elektyw humanistyczny 2: Savoir-vivre w życiu codziennym i zawodowym T.F2.HU29.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
24/25L - Obsługa konsumenta T.4s.OBKO.NI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25L - Obsługa konsumenta T.4s.OBKO.SI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
Imiona
Katarzyna Izabela
Nazwisko
Petka-Poniatowska
Stopnie i tytuły
dr inż.
PBN ID
2732551