Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T | |||||||||||||||||||||
Zajęcia |
Semestr zimowy 2021/2022 (21/22Z)
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||||||||||
![]() |
Terminy i miejsca: |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 14:15
sala 0.111 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 17:15 - 21:00
sala 0.105 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 16 | |||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.