Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T
Semestr zimowy 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T
Zajęcia Semestr zimowy 2020/2021 (20/21Z) (zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca:
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45
sala 0.111
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:00
sala 0.105
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 9
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.