Higiena produkcji potraw i żywienia [T.MAZ.HPRZY.SI.TTDXX]
Semestr zimowy 2015/2016
Ćwiczenia terenowe,
grupa nr 3
Przedmiot: | Higiena produkcji potraw i żywienia [T.MAZ.HPRZY.SI.TTDXX] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2015/2016 [15/16Z]
(zakończony)
Ćwiczenia terenowe [CWT], grupa nr 3 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 13 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Dorota Najgebauer-Lejko, Marek Sady, Kinga Topolska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.