Praca inżynierska
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.7s.PINZ.NI.TTZTZ.T |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Praca inżynierska |
Jednostka: | Wydział Technologii Żywności |
Grupy: |
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, 7 sem, NI |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
5.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/2023" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-26 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia
|
|
Koordynatorzy: | (brak danych) | |
Prowadzący grup: | Wiktor Berski, Renata Bieżanowska-Kopeć, Magda Filipczak-Fiutak, Grzegorz Fiutak, Piotr Gębczyński, Joanna Kapusta-Duch, Jagoda Majcherczyk, Aneta Pater, Sławomir Pietrzyk, Jacek Rożnowski, Łukasz Skoczylas, Mariusz Witczak, Teresa Witczak, Marek Zdaniewicz | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia - Zaliczenie na ocenę |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2023/2024" (zakończony)
Okres: | 2023-10-01 - 2024-02-25 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia
|
|
Koordynatorzy: | (brak danych) | |
Prowadzący grup: | Magda Filipczak-Fiutak, Magdalena Januszek, Grzegorz Kowalski, Magdalena Krystyjan, Dorota Litwinek, Marcin Łukasiewicz, Magdalena Mika, Paulina Pająk, Katarzyna Petka-Poniatowska, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Jacek Rożnowski, Marek Sady, Radosława Skoczeń-Słupska, Jacek Słupski, Robert Socha, Paweł Sroka, Anna Stępień, Maria Walczycka, Rafał Ziobro | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia - Zaliczenie na ocenę |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2024/2025" (jeszcze nie rozpoczęty)
Okres: | 2024-10-01 - 2025-02-25 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia
|
|
Koordynatorzy: | (brak danych) | |
Prowadzący grup: | (brak danych) | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.