![]() |
adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr inż.
Renata Bieżanowska-Kopeć
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje zdalne
środa 15.30-16.30
piątek 13.30-14.30
Koordynowane przedmioty
10/11L - Elektyw specjalizacyjny II: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E21.SM.TTZCD
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny III: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E22.SM.TTZCH
11/12Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.ZCZ.PPDIN.SI.TTZXX
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.ZCZ.TSP03.SM.TTZCD
11/12L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.ZCZ.PRAC3.SM.TTZCD
11/12L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.ZCZ.PRAC3.SM.TTZCH
11/12L - Toksykologia żywności T.ZCZ.TOKSY.SI.TTZCX
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E22.SM.TTZCH
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.ZCZ.TSP03.SM.TTZCD
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E21.SM.TTZCD
12/13L - Toksykologia żywności T.ZCZ.TOKSY.SI.TTZCX
12/13L - Ćwiczenia terenowe T.DZT.CWTER.SI.TTZDX
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E22.SM.TTZCH
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.ZCZ.TSP03.SM.TTZCD
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E21.SM.TTZCD
13/14L - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.ZCZ.TSP03.SM.TTZCD
13/14L - Toksykologia żywności T.ZCZ.TOKSY.SI.TTZCX
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E22.SM.TTZCH
14/15Z - Seminarium T.ZCZ.SMINZ.SI.TTZXX
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E21.SM.TTZCD
14/15L - Toksykologia żywności T.ZCZ.TOKSY.SI.TTZCX
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E22.SM.TTZCH
15/16Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PDZC1.SI.TTDXX
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E21.SM.TTZCD
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.F2.ES31.SM.TTZCH.T
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTDDD.T
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTZCD.T
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.F2.ES31.SM.TTZCH.T
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTDDD.T
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTZCD.T
17/18Z - Żywienie kobiet ciężarnych, karmiących i niemowląt T.2s.ZKCK.SM.TTDDX.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.F3.ES22.SM.TTZCD.T
18/19Z - Ocena żywienia T.1s.OCZY.NM.TTDDY.T
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTDDD.T
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTZCD.T
19/20Z - Ocena żywienia T.1s.OCZY.NM.TTDXZ.T
19/20Z - Planowanie i ocena żywienia T.1s.PIOZ.SP.TZCDY.T
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTDDD.T
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTZCD.T
19/20L - Elektyw specjalizacyjny II: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.F3.ES22.SM.TTZCD.T
20/21Z - Ocena żywienia T.1s.OCZY.NM.TTDXZ.T
20/21Z - Ocena żywienia T.2s.OCZY.SM.TTDXZ.T
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III A: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTZAZ.T
21/22Z - Ocena żywienia T.1s.OCZY.NM.TTDXZ.T
21/22Z - Ocena żywienia T.2s.OCZY.SM.TTDXZ.T
21/22Z - Planowanie i ocena żywienia T.1s.PIOZ.SP.TZCDY.T
21/22Z - Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.SM.TTZXZ.T
21/22L - Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.NM.TTZXZ.T
22/23Z - Ocena żywienia T.1s.OCZY.NM.TTDXZ.T
22/23Z - Ocena żywienia T.2s.OCZY.SM.TTDXZ.T
22/23Z - Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.SM.TTZXZ.T
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III A: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTZAZ.T
22/23L - Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.NM.TTZXZ.T
23/24Z - Ocena żywienia T.1s.OCZY.NM.TTDXZ.T
23/24Z - Ocena żywienia T.2s.OCZY.SM.TTDXZ.T
23/24L - Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.NM.TTZXZ.T
Prowadzone przedmioty
09/10L - Elektyw specjalizacyjny II: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E21.SM.TTZCD:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny II: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E21.SM.TTZCH:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw kierunkowy I: Technologia gastronomiczna w dietetyce T.ZCZ.09EL1.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Ocena żywienia T.ZCZ.09E32.SM.TTZCH:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.ZCZ.TSP03.SM.TTZCD:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny II: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E21.SM.TTZCD:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw 5: Podstawy dietetyki T.ZCZ.DIETA.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny III: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E22.SM.TTZCH:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.ZCZ.TSP03.SM.TTZCD:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12L - Toksykologia żywności T.ZCZ.TOKSY.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Elektyw 5: Podstawy dietetyki T.ZCZ.DIETA.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E22.SM.TTZCH:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.ZCZ.TSP03.SM.TTZCD:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E21.SM.TTZCD:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Toksykologia żywności T.ZCZ.TOKSY.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14Z - Elektyw 5: Podstawy dietetyki T.ZCZ.DIETA.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E22.SM.TTZCH:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.ZCZ.TSP03.SM.TTZCD:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E21.SM.TTZCD:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.ZCZ.TSP03.SM.TTZCD:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Bromatologia T.ZCZ.BROMA.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15Z - Elektyw 5: Podstawy dietetyki T.ZCZ.DIETA.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E22.SM.TTZCH:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Podstawy dietetyki T.ZCZ.PODDI.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Dietetyka pediatryczna T.DZT.DIEPE.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E21.SM.TTZCD:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.ZCZ.TSP03.SM.TTZCD:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw 5: Podstawy dietetyki wieku rozwojowego T.ZCZ.9DIET.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E22.SM.TTZCH:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PDZC1.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Dietetyka pediatryczna T.DZT.DIEPE.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.ZCZ.09E21.SM.TTZCD:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PDZC2.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZCZL.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Dietetyka II T.1s.TSP1.SM.TTZCD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.F2.ES31.SM.TTZCH.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTDDD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTZCD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Podstawy żywienia człowieka T.4s.PZCZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTDDO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.F2.ES31.SM.TTZCH.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Podstawy dietetyki T.5s.PODD.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTDDD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTZCD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Żywienie człowieka z elementami fizjologii T.1s.ZCEF.SP.TZCDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.F3.ES22.SM.TTZCD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Podstawy żywienia człowieka T.4s.PZCZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCD.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
18/19Z - Ocena żywienia T.1s.OCZY.NM.TTDDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTDDD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTZCD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Podstawy żywienia człowieka T.4s.PZCZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTDDD.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20Z - Ocena żywienia T.1s.OCZY.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIe.SI.TTDDX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTDDD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTZCD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny II: Nowoczesne metody kulinarne w dietetyce T.F3.ES22.SM.TTZCD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Podstawy żywienia człowieka T.4s.PZCZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Ocena żywienia T.1s.OCZY.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Ocena żywienia T.2s.OCZY.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Podstawy żywienia człowieka I T.3s.PZCZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III A: Ocena żywienia T.2s.TSP3.SM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa III (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
21/22Z - Ocena żywienia T.1s.OCZY.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Ocena żywienia T.2s.OCZY.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Planowanie i ocena żywienia T.1s.PIOZ.SP.TZCDY.T:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Żywienie człowieka z elementami fizjologii T.1s.ZCEF.SP.TZCDY.T:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
21/22Z - Żywienie kobiet ciężarnych, karmiących i niemowląt T.2s.ZKCK.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Podstawy żywienia człowieka II T.4s.PZCZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23Z - Ocena żywienia T.1s.OCZY.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Ocena żywienia T.2s.OCZY.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)