![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr hab.
Magdalena Mika
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Środa 11.30 - 13.00 pokój 1.126,
Studia niestacjonarne - konsultacje zdalne, po wcześniejszym umówieniu email : magdalena.mika@urk.edu.pl
Link do zespołu na Teams:
https://teams.microsoft.com/l/team/19%3aEuyQoA_-U70UWVYATu9SYjF3FjWdXsWQobxC6hzni0Q1%40thread.tacv2/conversations?groupId=be04fca7-e17d-4b57-bfd4-b90c3ac63668&tenantId=128fe9d3-f95e-4a5f-8391-f1c6365e7278
Koordynowane przedmioty
12/13L - Ćwiczenia terenowe T.DZT.CWTER.SI.TTZCX
13/14Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX
13/14Z - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTZIX
13/14L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.BTZ.9ENZ1.SM.TTZXX
14/15Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX
14/15Z - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTDXX
14/15Z - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTZIX
14/15L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.BTZ.9ENZ1.SM.TTZXX
15/16Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX
15/16Z - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTDXX
15/16Z - Seminarium specjalizacyjne II T.BTZ.SESP2.SM.TTZTB
15/16L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.BTZ.SDIPM.SM.TTZTB
16/17Z - Biochemia T.3s.BIOC.NI.TTZTX.T
16/17Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TJBJY.T
16/17L - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TJBJY.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Biologicznie aktywne składniki żywności T.1s.TSP1.SM.TTZTN.T
17/18Z - Biochemia T.3s.BIOC.NI.TTZTX.T
17/18Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TJBJY.T
17/18L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZTN.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Biologicznie aktywne składniki żywności T.1s.TSP1.SM.TTZTN.T
18/19Z - Biochemia T.3s.BIOC.NI.TTZTX.T
18/19Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TJBJY.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Biologicznie aktywne składniki żywności T.1s.TSP1.SM.TTZTN.T
19/20Z - Biochemia T.3s.BIOC.NI.TTZTX.T
19/20L - Biochemia T.4s.BIOC.SI.TJBJY.T
20/21Z - Biochemia T.3s.BIOC.NI.TTZTZ.T
20/21L - Technologia specjalizacyjna I E: Biologicznie aktywne składniki żywności T.1s.TSP1.SM.TTZEZ.T
21/22Z - Biochemia T.3s.BIOC.NI.TTZTZ.T
22/23Z - Biochemia T.3s.BIOC.NI.TTZTZ.T
22/23L - Bioaktywne składniki żywności O.F4.BSZ.SI.OBTSZ
22/23L - Biochemia O.2s.BCH.SI.OOIXZ.T
22/23L - Technologia specjalizacyjna I E: Biologicznie aktywne składniki żywności T.1s.TSP1.SM.TTZEZ.T
23/24Z - Biochemia T.3s.BIOC.NI.TTZTZ.T
23/24L - Bioaktywne składniki żywności O.F4.BSZ.SI.OBTSZ
23/24L - Biochemia O.2s.BCH.SI.OOIXZ.T
Prowadzone przedmioty
09/10Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Wybrane zagadnienia z enzymologii T.BTZ.WYBE1.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12)
11/12L - Wybrane zagadnienia z enzymologii T.BTZ.WYBE3.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 14)
12/13Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
12/13L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.BTZ.9ENZ1.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 13)
13/14Z - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.BTZ.9ENZ1.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 14)
14/15Z - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.BTZ.9ENZ1.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
15/16Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
15/16Z - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.BTZ.DOIAD.SM.TTZTB:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
15/16L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.BTZ.SDIPM.SM.TTZTB:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
16/17Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Biologicznie aktywne składniki żywności T.1s.TSP1.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12)
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
18/19Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13)
18/19L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Biologicznie aktywne składniki żywności T.1s.TSP1.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIb.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Biochemia T.4s.BIOC.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
20/21L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I E: Biologicznie aktywne składniki żywności T.1s.TSP1.SM.TTZEZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych E T.2s.DSAD.SM.TTZEZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
22/23Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
22/23L - Bioaktywne składniki żywności O.F4.BSZ.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna I E: Biologicznie aktywne składniki żywności T.1s.TSP1.SM.TTZEZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
23/24Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych E T.2s.DSAD.SM.TTZEZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Bioaktywne składniki żywności O.F4.BSZ.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)