![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr hab. inż.
Magdalena Krystyjan
prof. UR
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Środa 10-12
Zainteresowania
Opiekun Koła Naukowego, Sekcja Technologii Węglowodanów.
Koordynowane przedmioty
17/18Z - Elektyw 1 - Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9TNPX.SI.TTZTX
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T
19/20L - Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZOX.T
19/20L - Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZTX.T
19/20L - Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZCX.T
19/20L - Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.SI.TTZTX.T
20/21Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.F7.1EL2.SI.TTZTX.T
20/21Z - Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.NI.TTZTX.T
20/21L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T
20/21L - Przedmiot z zakresu nauk humanistycznych lub społecznych 2: Food law T.3sa.FLA.SM.TFTZZ.T
Prowadzone przedmioty
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Pieczywo bezglutenowa - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiaklii T.KTW.09E21.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14Z - Elektyw kierunkowy I: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiakii T.KTW.09EL4.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
19/20Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
19/20Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
17/18Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja i znaczenie żywieniowe czekolady T.F2.EK1j.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18Z - Elektyw 1 - Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9TNPX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
17/18Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTW.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F3.ES11.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F3.ES11.SM.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw I: Towaroznawcza analiza artykułów otrzymanych z surowców węglowodanowych, czekolady i trwałego pieczywa cukierniczego T.F4.EL12.SI.TTWTX.T:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.7s.ONPZ.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
12/13L - Elektyw kierunkowy I: Podstawy przemysłów węglowodanowych T.KTW.6RWWX.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Elektyw I: Towaroznawstwo produktów węglowodanowych T.KTW.9WTPW.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Kształtowanie i ochrona jakości w przemyśle skrobiowym i cukrowniczym oraz produkcji artykułów ciastkarskich i cukierniczych T.1s.TSP1.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Elektyw 4: Właściwości i zastosowanie skrobi T.F4.4EL2.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I M: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZMZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Kształtowanie i ochrona jakości w przemyśle skrobiowym i cukrowniczym oraz produkcji artykułów ciastkarskich i cukierniczych T.1s.TSP1.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Elektyw I - Technologia przemysłów węglowodanowych T.KTW.9RWWX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.F2.ES33.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.KTW.09NPW.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
16/17Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
16/17Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09E12.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09E13.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw kierunkowy I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09EL3.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
11/12Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
10/11L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Elektyw I: Towaroznawcza analiza artykułów otrzymanych z surowców węglowodanowych, czekolady i trwałego pieczywa cukierniczego T.KTW.9WCPC.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
12/13Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
20/21Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.F7.1EL2.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przemyśle cukrowniczym, cukierniczym i ciastkarskim T.1s.TSP1.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II R: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji wyrobów węglowodanowych T.1s.TSP2.SM.TTZRZ.T:
Wykład (grupa 1)