![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr hab. inż.
Magdalena Krystyjan
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Wtorek 11.00 - 12.30
Zainteresowania
Opiekun Koła Naukowego, Sekcja Technologii Węglowodanów.
Koordynowane przedmioty
10/11L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX
11/12Z - Elektyw kierunkowy I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09EL3.SM.TTZXX
11/12Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX
11/12Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX
11/12L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW
12/13Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX
12/13Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX
12/13L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX
12/13L - Elektyw kierunkowy I: Podstawy przemysłów węglowodanowych T.KTW.6RWWX.SI.TTZDX
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW
13/14Z - Elektyw kierunkowy I: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiakii T.KTW.09EL4.SM.TTZXX
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Pieczywo bezglutenowa - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiaklii T.KTW.09E21.SM.TTZTZ
13/14Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX
13/14Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX
13/14L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX
13/14L - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.KTW.09EK1.SI.TTZDX
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.KTW.09E31.SM.TTZTZ
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III-Pieczywo bezglutenowe-technologia produkcji,wartość odżywcza,rola w leczeniu celakii T.KTW.08ELS.SM.TTZTX
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.KTW.09E31.SM.TTZTZ
15/16Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX
15/16Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09E12.SM.TTZTW
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09E13.SM.TTZTZ
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T
16/17Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX
16/17Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX
16/17Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX
16/17L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T
16/17L - Elektyw I: Towaroznawcza analiza artykułów otrzymanych z surowców węglowodanowych, czekolady i trwałego pieczywa cukierniczego T.F4.EL12.SI.TTWTX.T
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F3.ES11.SM.TTZTW.T
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F3.ES11.SM.TTZTZ.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T
17/18Z - Elektyw 1 - Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9TNPX.SI.TTZTX
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T
19/20L - Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.SI.TTZTX.T
19/20L - Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZCX.T
19/20L - Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZOX.T
19/20L - Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZTX.T
20/21Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.F7.1EL2.SI.TTZTX.T
20/21Z - Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.NI.TTZTX.T
20/21L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T
20/21L - Przedmiot z zakresu nauk humanistycznych lub społecznych 2: Food law T.3sa.FLA.SM.TFTZZ.T
20/21L - Technologia specjalizacyjna I O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przemyśle cukrowniczym, cukierniczym i ciastkarskim T.1s.TSP1.SM.TTZOZ.T
21/22Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZTX.T
21/22Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.7s.ONPZ.NI.TTZTX.T
21/22Z - Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.SI.TTZTX.T
21/22L - Prawo żywnościowe T.6s.PRZY.NI.TTZTZ.T
21/22L - Prawo żywnościowe T.6s.PRZY.SI.TTZTZ.T
22/23Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych O.F7.ONP.SI.OBTSZ
22/23Z - Prawo żywnościowe T.7s.PRZY.SI.TTZCZ.T
22/23L - Food Product Development E.1.FPRDE.SC.ECTIE.T
22/23L - Prawo żywnościowe T.6s.PRZY.NI.TTZTZ.T
22/23L - Prawo żywnościowe T.6s.PRZY.SI.TTZTZ.T
22/23L - Technologia specjalizacyjna I O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przemyśle cukrowniczym, cukierniczym i ciastkarskim T.1s.TSP1.SM.TTZOZ.T
23/24Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych O.F7.ONP.SI.OBTSZ
23/24Z - Prawo żywnościowe T.7s.PRZY.SI.TTZCZ.T
23/24L - Prawo żywnościowe T.6s.PRZY.NI.TTZTZ.T
23/24L - Prawo żywnościowe T.6s.PRZY.SI.TTZTZ.T
23/24L - Subject in humanities or social sciences 2: Food law T.3sa.SH2.SM.TFTZZ.T
23/24L - Technologia specjalizacyjna I O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przemyśle cukrowniczym, cukierniczym i ciastkarskim T.1s.TSP1.SM.TTZOZ.T
24/25Z - Prawo żywnościowe T.3s.PRZY.NI.TGCXZ.T
24/25Z - Prawo żywnościowe T.3s.PRZY.SI.TGCXZ.T
Prowadzone przedmioty
10/11L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Elektyw I: Towaroznawcza analiza artykułów otrzymanych z surowców węglowodanowych, czekolady i trwałego pieczywa cukierniczego T.KTW.9WCPC.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Elektyw kierunkowy I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09EL3.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
11/12Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
11/12L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
12/13Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Elektyw I: Towaroznawstwo produktów węglowodanowych T.KTW.9WTPW.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13L - Elektyw kierunkowy I: Podstawy przemysłów węglowodanowych T.KTW.6RWWX.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.KTW.TSP01.SM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14Z - Elektyw kierunkowy I: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiakii T.KTW.09EL4.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Pieczywo bezglutenowa - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiaklii T.KTW.09E21.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
15/16Z - Elektyw I - Technologia przemysłów węglowodanowych T.KTW.9RWWX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09E12.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09E13.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
16/17Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.KTW.09NPW.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.F2.ES33.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw I: Towaroznawcza analiza artykułów otrzymanych z surowców węglowodanowych, czekolady i trwałego pieczywa cukierniczego T.F4.EL12.SI.TTWTX.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F3.ES11.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F3.ES11.SM.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTW.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw 1 - Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9TNPX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
17/18Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja i znaczenie żywieniowe czekolady T.F2.EK1j.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Kształtowanie i ochrona jakości w przemyśle skrobiowym i cukrowniczym oraz produkcji artykułów ciastkarskich i cukierniczych T.1s.TSP1.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
18/19Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.7s.ONPZ.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Elektyw 4: Właściwości i zastosowanie skrobi T.F4.4EL2.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Kształtowanie i ochrona jakości w przemyśle skrobiowym i cukrowniczym oraz produkcji artykułów ciastkarskich i cukierniczych T.1s.TSP1.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
19/20Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
19/20L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I M: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.SM.TTZMZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.F7.1EL2.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
20/21Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przemyśle cukrowniczym, cukierniczym i ciastkarskim T.1s.TSP1.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II R: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji wyrobów węglowodanowych T.1s.TSP2.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.7s.ONPZ.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przetwórstwie skrobiowym i ziemniaczanym T.2s.TSP3.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna II R: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji wyrobów węglowodanowych T.1s.TSP2.SM.TTZRZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Elektyw 1: Wytwarzanie nowych produktów spożywczych T.F7.1EL2.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
22/23Z - Elektyw X: Zasady opracowywania nowych artykułów żywnościowych T.F7.EL01.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja i znaczenie żywieniowe czekolady T.F2.EK1v.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych O.F7.ONP.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23L - Technologia specjalizacyjna I O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przemyśle cukrowniczym, cukierniczym i ciastkarskim T.1s.TSP1.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw 1: Wytwarzanie nowych produktów spożywczych T.F7.1EL2.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Elektyw X: Wytwarzanie nowych produktów spożywczych T.F7.EL02.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Metody badań eksperymentalnych 1 T.3s.MBEK.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych O.F7.ONP.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
23/24Z - Technologia specjalizacyjna III O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przetwórstwie skrobiowym i ziemniaczanym T.2s.TSP3.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Subject in humanities or social sciences 2: Food law T.3sa.SH2.SM.TFTZZ.T:
Wykład (grupa 1)