profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr inż.
Marek Zdaniewicz
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
konsultacje
Wtorek, g. 8:30-10:30
Koordynowane przedmioty
12/13Z - Elektyw V: Towaroznawstwo napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.KTF.09E01.SI.TTWTX
15/16Z - Ekologia i ochrona środowiska T.3s.EIOS.SI.TJBJY.T
15/16L - Elektyw 2: Biotechnologia ochrony środowiska T.KTF.09L21.SI.TTZIX
16/17L - Elektyw 2: Biotechnologia ochrony środowiska T.KTF.09L21.SI.TTZIX
16/17L - Elektyw III: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09E32.SI.TTZIX
16/17L - Elektyw VI: Technologia i higiena napojów T.F6.EL61.SI.TJBJY.T
17/18L - Elektyw III: Procesy fermentacji i biosyntezy T.F6.EL31.SI.TTZIX.T
17/18L - Elektyw VI: Technologia i higiena napojów T.F6.EL61.SI.TJBJY.T
18/19Z - Ekologia i ochrona środowiska T.3s.EIOS.SI.TJBJY.T
18/19Z - Elektyw humanistyczny 1: Historia browarnictwa T.F1.HU11.SI.TBSBY.T
18/19L - Elektyw III: Procesy fermentacji i biosyntezy T.F6.EL31.SI.TTZIX.T
18/19L - Elektyw VI: Technologia i higiena napojów T.F6.EL61.SI.TJBJY.T
19/20L - Moduł kierunkowy 2: Praktyczne aspekty produkcji słodu T.F6.MK21.SI.TBSBY.T
20/21L - Elektyw III: Procesy fermentacji i biosyntezy T.F6.EL31.SI.TTZOX.T
20/21L - Moduł kierunkowy 2: Praktyczne aspekty produkcji słodu T.F6.MK21.SI.TBSBY.T
21/22Z - Elektyw 5: Innowacyjne surowce browarnicze T.F5.5EL2.SI.TBSBZ.T
21/22L - Elektyw 7: Style piwne T.F6.7EL1.SI.TBSBZ.T
21/22L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T
21/22L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T
21/22L - Praktyka zawodowa III (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.NI.TTZTZ.T
22/23Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTDDZ.T
22/23Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZXZ.T
22/23Z - Elektyw 5: Innowacyjne surowce browarnicze T.F5.5EL2.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Praktyka zawodowa IV - w mikrobrowarze URK (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.7s.PRZA.SI.TBSBZ.T
22/23L - Elektyw 7: Style piwne T.F6.7EL1.SI.TBSBZ.T
22/23L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T
22/23L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T
22/23L - Praktyka zawodowa III (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.NI.TTZTZ.T
23/24Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTDDZ.T
23/24Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZXZ.T
23/24Z - Elektyw 5: Innowacyjne surowce browarnicze T.F5.5EL2.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Gospodarowanie odpadami z elementami ochrony środowiska T.1s.GOEO.NI.TGCXZ.T
23/24Z - Gospodarowanie odpadami z elementami ochrony środowiska T.1s.GOEO.SI.TGCXZ.T
23/24Z - Praktyka zawodowa IV - w mikrobrowarze URK (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.7s.PRZA.SI.TBSBZ.T
23/24L - Elektyw 7: Style piwne T.F6.7EL1.SI.TBSBZ.T
23/24L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T
23/24L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T
23/24L - Praktyka zawodowa III (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBZ.T
Prowadzone przedmioty
10/11Z - Elektyw V - Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09NAL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09PNA.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09NAL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13Z - Elektyw V: Towaroznawstwo napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.KTF.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14L - Elektyw V: Technologie przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09TPF.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia słodu i piwa T.KTF.TSP02.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09E52.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09NAL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15Z - Elektyw V: Towaroznawstwo napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.KTF.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15Z - Elektyw kierunkowy V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
14/15L - Elektyw III: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09E32.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09PNA.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Ekologia i ochrona środowiska T.3s.EIOS.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09E52.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09NAL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Elektyw V: Towaroznawstwo napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.KTF.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Elektyw III: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09E32.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09PNA.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17Z - Ekologia i ochrona środowiska T.3s.EIOS.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09E52.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09NAL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17L - Elektyw III: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09E32.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw VI: Technologia i higiena napojów T.F6.EL61.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTF.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18Z - Ekologia i ochrona środowiska T.3s.EIOS.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw 5: Innowacyjne surowce browarnicze T.F1.5EL2.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18Z - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Moduł kierunkowy 1: Chmiel i produkty chmielarskie T.F1.MK12.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.1s.PIOG.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.1s.TSIU.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw III: Procesy fermentacji i biosyntezy T.F6.EL31.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw VI: Technologia i higiena napojów T.F6.EL61.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Moduł kierunkowy 2: Technologia słodu T.F2.MK21.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTF.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
17/18L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19Z - Ekologia i ochrona środowiska T.3s.EIOS.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw 5: Innowacyjne surowce browarnicze T.F1.5EL2.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19Z - Moduł kierunkowy 1: Chmiel i produkty chmielarskie T.F1.MK12.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.1s.PIOG.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.1s.TSIU.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Moduł kierunkowy 2: Technologia słodu T.F2.MK21.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.2s.PIOG.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Ekologia i ochrona środowiska T.3s.EIOS.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw V: Technologie przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL51.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.1s.TSIU.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Moduł kierunkowy 2: Praktyczne aspekty produkcji słodu T.F6.MK21.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
20/21Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21Z - Elektyw V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL52.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21Z - Elektyw V: Technologie przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL51.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III Z: Fermentation technology T.F2a.T32.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Elektyw III: Procesy fermentacji i biosyntezy T.F6.EL31.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Moduł kierunkowy 2: Praktyczne aspekty produkcji słodu T.F6.MK21.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
21/22Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Ekologia i ochrona środowiska T.5s.EIOS.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw 5: Innowacyjne surowce browarnicze T.F5.5EL2.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
21/22Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
21/22L - Elektyw 7: Style piwne T.F6.7EL1.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
21/22L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
21/22L - Praktyka zawodowa III (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
21/22L - Technologie przemysłów fermentacyjnych O.6s.TPF.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZXZ.T:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Ekologia i ochrona środowiska T.5s.EIOS.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw 5: Innowacyjne surowce browarnicze T.F5.5EL2.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
22/23L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
22/23L - Praktyka zawodowa III (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
23/24Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZXZ.T:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Ekologia i ochrona środowiska T.5s.EIOS.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw 5: Innowacyjne surowce browarnicze T.F5.5EL2.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
23/24Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Gospodarowanie odpadami z elementami ochrony środowiska T.1s.GOEO.NI.TGCXZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Gospodarowanie odpadami z elementami ochrony środowiska T.1s.GOEO.SI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Specialization technology III Z: Fermentation technology T.F2a.T34.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
23/24L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
23/24L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
23/24L - Praktyka zawodowa III (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)