![]() |
adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr inż.
Marek Zdaniewicz
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
konsultacje zdalne:
Wtorki, g. 10 - 11
Koordynowane przedmioty
17/18L - Elektyw III: Procesy fermentacji i biosyntezy T.F6.EL31.SI.TTZIX.T
17/18L - Elektyw VI: Technologia i higiena napojów T.F6.EL61.SI.TJBJY.T
18/19Z - Ekologia i ochrona środowiska T.3s.EIOS.SI.TJBJY.T
18/19Z - Elektyw humanistyczny 1: Historia browarnictwa T.F1.HU11.SI.TBSBY.T
18/19L - Elektyw III: Procesy fermentacji i biosyntezy T.F6.EL31.SI.TTZIX.T
18/19L - Elektyw VI: Technologia i higiena napojów T.F6.EL61.SI.TJBJY.T
19/20L - Moduł kierunkowy 2: Praktyczne aspekty produkcji słodu T.F6.MK21.SI.TBSBY.T
20/21L - Elektyw III: Procesy fermentacji i biosyntezy T.F6.EL31.SI.TTZOX.T
20/21L - Moduł kierunkowy 2: Praktyczne aspekty produkcji słodu T.F6.MK21.SI.TBSBY.T
Prowadzone przedmioty
10/11Z - Elektyw V - Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Ekologia i ochrona środowiska T.3s.EIOS.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw V: Towaroznawstwo napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.KTF.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09E52.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09NAL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18Z - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.1s.PIOG.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.1s.TSIU.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Ekologia i ochrona środowiska T.3s.EIOS.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw 5: Innowacyjne surowce browarnicze T.F1.5EL2.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Moduł kierunkowy 1: Chmiel i produkty chmielarskie T.F1.MK12.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTF.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17L - Elektyw VI: Technologia i higiena napojów T.F6.EL61.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw III: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09E32.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09PNA.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.1s.PIOG.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.1s.TSIU.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Ekologia i ochrona środowiska T.3s.EIOS.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw 5: Innowacyjne surowce browarnicze T.F1.5EL2.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Moduł kierunkowy 1: Chmiel i produkty chmielarskie T.F1.MK12.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Elektyw V: Towaroznawstwo napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.KTF.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09NAL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.2s.PIOG.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Moduł kierunkowy 2: Technologia słodu T.F2.MK21.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
19/20L - Moduł kierunkowy 2: Praktyczne aspekty produkcji słodu T.F6.MK21.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw III: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09E32.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09PNA.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTF.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
17/18L - Moduł kierunkowy 2: Technologia słodu T.F2.MK21.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Elektyw III: Procesy fermentacji i biosyntezy T.F6.EL31.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw VI: Technologia i higiena napojów T.F6.EL61.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw V: Towaroznawstwo napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.KTF.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09E52.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09NAL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15Z - Elektyw kierunkowy V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.PPNAL.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
13/14L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
13/14L - Elektyw V: Technologie przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09TPF.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia słodu i piwa T.KTF.TSP02.SM.TTZTF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Ekologia i ochrona środowiska T.3s.EIOS.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09E52.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09NAL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III Z: Fermentation technology T.F2a.T32.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21Z - Elektyw V: Technologie przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL51.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Elektyw V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL52.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09NAL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20Z - Technologia słodu T.1s.TESL.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.1s.TSIU.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Ekologia i ochrona środowiska T.3s.EIOS.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw V: Technologie przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL51.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16L - Elektyw III: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09E32.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09PNA.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)