profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr hab. inż.
Marek Sady
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje
Wtorek 12.00-13.00
Piątek 12.00-13.00
Przed konsultacją proszę o potwierdzenie terminu drogą mailową lub telefoniczną
Możliwe są także inne terminy konsultacji, w tym w weekendy, po wcześniejszym zgłoszeniu
Koordynowane przedmioty
07/08L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.PPZ.DTO1L.NM.TTZTL
07/08L - Elektyw specjalizacyjny I - Analiza zagrożeń mikrobiologicznych w przemyśle mleczarskim T.PPZ.9S05L.NM.TTZTL
08/09Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZB.SI.TTZBX
08/09Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX
09/10Z - Elektyw specjalizacyjny II - Analiza zagrożeń mikrobiologicznych w przemyśle mleczarskim T.PPZ.9S06L.NM.TTZTL
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I - Analiza zagrożeń mikrobiologicznych w przemyśle mleczarskim T.PPZ.9S05L.NM.TTZTL
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I - Analiza zagrożeń mikrobiologicznych w przemyśle mleczarskim T.PPZ.9S05L.NM.TTZTL
12/13Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZB.SI.TTZBX
12/13Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX
12/13L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX
12/13L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.PPZ.BPPZI.SI.TTZIX
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL
13/14Z - Elektyw 2: Higiena produkcji potraw i żywienia T.MAZ.09E01.SI.TTZDX
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL
14/15Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX
14/15Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.MAZ.HPRZY.SI.TTDXX
14/15L - Elektyw kierunkowy I: Analiza zagrożeń mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym T.PPZ.9S05L.NM.TTZXX
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL
15/16Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.MAZ.HPRZY.SI.TTDXX
15/16L - Elektyw 2 - Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.09E02.SI.TTZTX
16/17Z - Elektyw 9: Higiena produkcji T.PPZ.09L91.SI.TTZIX
16/17Z - Higiena produkcji T.PPZ.HIGPT.NI.TTZTX
16/17Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.MAZ.HPRZY.SI.TTDXX
16/17L - Elektyw 2: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F4.2EL1.SI.TTZTX.T
17/18Z - Elektyw 4: Higiena produkcji T.PPZ.9K03X.SI.TTZCX
17/18Z - Elektyw 9: Higiena produkcji T.F5.9EL1.SI.TTZIX.T
17/18Z - Higiena produkcji T.5s.HIPR.NI.TTZTX.T
17/18Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.5s.SZJZ.SI.TJBJY.T
17/18L - Elektyw 2: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F4.2EL1.SI.TTZTX.T
18/19Z - Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F7.4EL2.SI.TTZCX.T
18/19Z - Elektyw 9: Warunki sanitarno - higieniczne produkcji żywności T.F5.9EL2.SI.TTZIX.T
18/19Z - Higiena produkcji T.5s.HIPR.NI.TTZTX.T
18/19Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T
18/19L - Elektyw 2: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F4.2EL1.SI.TTZTX.T
19/20Z - Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F7.4EL2.SI.TTZCX.T
19/20Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T
19/20L - Elektyw 2: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F4.2EL1.SI.TTZTX.T
19/20L - Elektyw 9: Warunki sanitarno - higieniczne produkcji żywności T.F4.9EL2.SI.TTZOX.T
20/21Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych J T.2s.DSAD.SM.TTZJZ.T
20/21Z - Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F7.4EL2.SI.TTZCX.T
20/21Z - Higiena produkcji T.7s.HIPR.NI.TTZTX.T
20/21Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T
20/21Z - Seminarium specjalizacyjne 2 J T.2s.SSP2.SM.TTZJZ.T
20/21Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.7s.SZJZ.SI.TJBJY.T
20/21Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.7s.SZJZ.SI.TTDDX.T
20/21L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych C T.2s.DSAD.NM.TTZCZ.T
20/21L - Elektyw 2: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F4.2EL1.SI.TTZTZ.T
20/21L - Higiena produkcji T.4s.HIPR.NI.TTZTZ.T
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych P T.2s.DSAD.SM.TTZPZ.T
21/22Z - Elektyw 4: Higiena produkcji T.F7.4EL1.SI.TTZCX.T
21/22Z - Higiena produkcji T.7s.HIPR.NI.TTZTX.T
21/22Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T
21/22Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.7s.SZJZ.SI.TJBJY.T
21/22Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.7s.SZJZ.SI.TTDDX.T
21/22L - Elektyw 2: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F4.2EL1.SI.TTZTZ.T
21/22L - Higiena produkcji T.4s.HIPR.NI.TTZTZ.T
22/23Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych J T.2s.DSAD.SM.TTZJZ.T
22/23Z - Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F7.4EL2.SI.TTZCZ.T
22/23Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T
22/23Z - Seminarium specjalizacyjne 2 J T.2s.SSP2.SM.TTZJZ.T
22/23Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.7s.SZJZ.SI.TTDDZ.T
22/23L - Elektyw 2: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F4.2EL1.SI.TTZTZ.T
22/23L - Higiena produkcji T.4s.HIPR.NI.TTZTZ.T
23/24Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych P T.2s.DSAD.SM.TTZPZ.T
23/24Z - Elektyw 4: Higiena produkcji T.F7.4EL1.SI.TTZCZ.T
23/24Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T
23/24Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.7s.SZJZ.SI.TTDDZ.T
23/24L - Elektyw 2: Higiena produkcji żywności T.F4.2EL3.SI.TTZTZ.T
23/24L - Higiena produkcji T.4s.HIPR.NI.TTZTZ.T
Prowadzone przedmioty
07/08Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
07/08Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
07/08L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
07/08L - Elektyw specjalizacyjny I - Analiza zagrożeń mikrobiologicznych w przemyśle mleczarskim T.PPZ.9S05L.NM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
08/09Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 3)
08/09Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.9K02L.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
08/09L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
08/09L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.PPZ.DTO1L.NM.TTZTL:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
09/10Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.9K02L.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw kierunkowy III: Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10Z - Elektyw specjalizacyjny II - Analiza zagrożeń mikrobiologicznych w przemyśle mleczarskim T.PPZ.9S06L.NM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.PPZ.TS1ML.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I - Analiza zagrożeń mikrobiologicznych w przemyśle mleczarskim T.PPZ.9S05L.NM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Wybrane zagadnienia w przetwórstwie mleka T.PPZ.TSP01.SM.TTZTS:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
10/11Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
10/11Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.PPZ.BPPZD.SI.TTZDX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.9K02L.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw kierunkowy III: Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
10/11L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
10/11L - Elektyw III: Towaroznawstwo produktów mleczarskich T.PPZ.9LTPM.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Elektyw X: Standaryzacja produktów pszczelich O.SAP.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I - Analiza zagrożeń mikrobiologicznych w przemyśle mleczarskim T.PPZ.9S05L.NM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.PPZ.TSP01.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.PPZ.BPPZD.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
11/12Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja lodów T.PPZ.09EL7.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
11/12Z - Elektyw kierunkowy III: Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny II: Fałszowanie żywności T.PPZ.09E16.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.PPZ.TSP11.NM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP21.NM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
11/12Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 4)
11/12L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
11/12L - Biotechnologia mleczarska B.F5.BML.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
11/12L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
11/12L - Elektyw X: Towaroznawstwo produktów pszczelich O.SAP.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
11/12L - Elektyw specjalizacyjny I: Produkcja lodów T.PPZ.09E12.NM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.PPZ.TSP01.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Elektyw 2: Higiena produkcji potraw i żywienia T.MAZ.09E01.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Regionalne produkty mleczne T.PPZ.09E21.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 2)
12/13Z - Standardy Unii Europejskiej T.SPO.STAND.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
12/13Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
12/13Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
12/13L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
12/13L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.PPZ.BPPZI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Biotechnologia mleczarska B.F5.BML.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13L - Elektyw X: Towaroznawstwo produktów pszczelich O.SAP.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Fałszowanie żywności T.PPZ.09E16.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.PPZ.TSP01.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
13/14Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
13/14Z - Elektyw 2: Higiena produkcji potraw i żywienia T.MAZ.09E01.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Standardy Unii Europejskiej T.SPO.STAND.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.PPZ.TSP03.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 5)
13/14Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
13/14L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.PPZ.BPPZI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14L - Biotechnologia mleczarska B.F5.BML.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Elektyw X: Towaroznawstwo produktów pszczelich O.SAP.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.PPZ.TSP01.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15Z - Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K04X.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw 9: Warunki sanitarno - higieniczne produkcji żywności T.PPZ.09L92.SI.TTZIX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.MAZ.HPRZY.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZDX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
14/15Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
14/15Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 11)
14/15L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.PPZ.BPPZI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15L - Elektyw II: Bioprocesy w przetwórstwie mleka i mięsa T.PPZ.09E22.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Elektyw X: Towaroznawstwo produktów pszczelich O.SAP.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15L - Elektyw kierunkowy I: Analiza zagrożeń mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym T.PPZ.9S05L.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15L - Zarządzanie jakością T.DZT.ZAJAK.SI.TTWTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
15/16Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.1s.BPPZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.PPZ.DOIAD.SM.TTZTL:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
15/16Z - Elektyw 3: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K06X.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K04X.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.MAZ.HPRZY.SI.TTDXX:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 3), Ćwiczenia terenowe (grupa 4), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Standardy Unii Europejskiej T.SPO.STAND.NI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
15/16Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 7)
15/16Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
15/16L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
15/16L - Elektyw 2 - Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.09E02.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw X: Towaroznawstwo produktów pszczelich O.SAP.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.PPZ.SDIPM.SM.TTZTL:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
15/16L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.SI.TTZIX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
16/17Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.1s.BPPZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
16/17Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Standardy Unii Europejskiej T.SPO.STAND.NI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
16/17Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.5s.SZJZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Ćwiczenia projektowe (grupa 8)
16/17Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ5.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
16/17L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
16/17L - Elektyw 2: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F4.2EL1.SI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTL.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.SI.TTZIX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
17/18Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.1s.BPPZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
17/18Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18Z - Elektyw III: Technologia mleczarstwa T.F5.EL32.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Produkcja lodów T.F2.ES33.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.5s.SZJZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.5s.ZBJZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
17/18L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
17/18L - Elektyw 2: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F4.2EL1.SI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw X: Towaroznawstwo produktów pszczelich T.F6.EL01.SI.TTWTX.O:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.1s.TSP1.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.1s.BPPZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
18/19Z - Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F7.4EL2.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw 9: Warunki sanitarno - higieniczne produkcji żywności T.F5.9EL2.SI.TTZIX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.7s.NWTZ.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
18/19L - Elektyw 2: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F4.2EL1.SI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTL.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
19/20Z - Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F7.4EL2.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.1s.PTSZ.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.NI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20L - Elektyw 2: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F4.2EL1.SI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw 9: Warunki sanitarno - higieniczne produkcji żywności T.F4.9EL2.SI.TTZOX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTL.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I J: Mleko i koncentraty mleczne T.1s.TSP1.SM.TTZJZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych J T.2s.DSAD.SM.TTZJZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F7.4EL2.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw II: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL21.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.1s.PTSZ.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.NI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
20/21L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych C T.2s.DSAD.NM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw 2: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F4.2EL1.SI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa III (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych P T.2s.DSAD.SM.TTZPZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.1s.PTSZ.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Elektyw 2: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F4.2EL1.SI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
21/22L - Technologia specjalizacyjna I J: Mleko i koncentraty mleczne T.1s.TSP1.SM.TTZJZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych J T.2s.DSAD.SM.TTZJZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw 12: Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.F7.E122.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F7.4EL2.SI.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III J: Technologia serów T.2s.TSP3.SM.TTZJZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw 2: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F4.2EL1.SI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna I P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mleka T.1s.TSP1.SM.TTZPZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych P T.2s.DSAD.SM.TTZPZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw 12: Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.F7.E121.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)