profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr hab. inż.
Magdalena Franczyk-Żarów
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje:
czwartek 11:30-13:30
Koordynowane przedmioty
11/12Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.ZCZ.PPDIN.SI.TTZXX
11/12L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.ZCZ.PRAC3.SM.TTZCD
11/12L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.ZCZ.PRAC3.SM.TTZCH
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.ZCZ.TSP02.SM.TTZCD
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.ZCZ.TSP02.SM.TTZCD
13/14Z - Żywność specjalnego przeznaczenia T.ZCZ.ZSPRZ.SI.TTZDX
14/15Z - Żywność niekonwencjonalna T.ZCZ.ZYWNK.SI.TTDXX
14/15Z - Żywność specjalnego przeznaczenia T.ZCZ.ZSPRZ.SI.TTZDX
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.ZCZ.TSP02.SM.TTZCD
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Żywność specjalnego przeznaczenia T.ZCZ.09E13.SM.TTZCZ
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTDDD.T
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTZCD.T
16/17Z - Żywność niekonwencjonalna T.3s.ZYNK.SI.TTDDX.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTDDD.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTZCD.T
17/18Z - Żywność niekonwencjonalna T.3s.ZYNK.SI.TTDDX.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTDDD.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTZCD.T
18/19Z - Basics of Human Nutrition E.1.BOFHN.SC.ECTIE.T
18/19Z - Moduł kierunkowy II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.MK21.NM.TTDDY.T
18/19Z - Żywność niekonwencjonalna T.3s.ZYNI.SP.TZCDY.T
18/19Z - Żywność niekonwencjonalna T.3s.ZYNK.SI.TTDDX.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTDDD.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTZCD.T
19/20Z - Elektyw kierunkowy II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.EK21.NM.TTDXZ.T
19/20Z - Żywność niekonwencjonalna T.3s.ZYNK.SI.TTDDX.T
19/20L - Basics of Human Nutrition E.1.BOFHN.SC.ECTIE.T
19/20L - Elektyw kierunkowy I: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.EK11.SM.TTDXZ.T
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F3.ES13.SM.TTZCH.T
19/20L - Technologia specjalizacyjna II A: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTZAZ.T
20/21Z - Elektyw 1: Żywność niekonwencjonalna T.F3.1EL1.SI.TTDDZ.T
20/21Z - Elektyw kierunkowy II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.EK21.NM.TTDXZ.T
20/21Z - Żywność niekonwencjonalna T.3s.ZYNI.SP.TZCDY.T
20/21L - Basics of Human Nutrition E.1.BOFHN.SC.ECTIE.T
20/21L - Elektyw kierunkowy I: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.EK11.SM.TTDXZ.T
21/22Z - Elektyw 1: Żywność niekonwencjonalna T.F3.1EL1.SI.TTDDZ.T
21/22Z - Elektyw kierunkowy II: Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia medycznego T.F1.EK22.NM.TTDXZ.T
21/22L - Basics of Human Nutrition E.1.BOFHN.SC.ECTIE.T
21/22L - Elektyw kierunkowy I: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.EK11.SM.TTDXZ.T
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 1 B: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F3.ES12.SM.TTZBZ.T
21/22L - Praktyka I (200 godz.) T.2s.PRAK.SI.TTDDZ.T
21/22L - Praktyka II (200 godz.) T.4s.PRAK.SI.TTDDZ.T
21/22L - Praktyka III (200 godz.) T.6s.PRAK.SI.TTDDZ.T
21/22L - Praktyka dyplomowa (200 godz.) T.1s.PRDY.SM.TTDXZ.T
21/22L - Praktyka dyplomowa (200 godz.) T.2s.PRDY.NM.TTDXZ.T
21/22L - Technologia specjalizacyjna II A: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTZAZ.T
22/23Z - Elektyw 1: Żywność niekonwencjonalna T.F3.1EL1.SI.TTDDZ.T
22/23Z - Elektyw kierunkowy II: Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia medycznego T.F1.EK22.NM.TTDXZ.T
22/23Z - Żywność niekonwencjonalna T.3s.ZYNI.SP.TZCDY.T
22/23L - Basics of Human Nutrition E.1.BOFHN.SC.ECTIE.T
22/23L - Elektyw kierunkowy I: Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia medycznego T.F1.EK12.SM.TTDXZ.T
22/23L - Praktyka I (200 godz.) T.2s.PRAK.SI.TTDDZ.T
22/23L - Praktyka II (200 godz.) T.4s.PRAK.SI.TTDDZ.T
22/23L - Praktyka III (200 godz.) T.6s.PRAK.SI.TTDDZ.T
22/23L - Praktyka dyplomowa (200 godz.) T.1s.PRDY.SM.TTDXZ.T
22/23L - Praktyka dyplomowa (200 godz.) T.2s.PRDY.NM.TTDXZ.T
23/24Z - Elektyw kierunkowy II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.EK21.NM.TTDXZ.T
23/24L - Elektyw kierunkowy I: Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia medycznego T.F1.EK12.SM.TTDXZ.T
23/24L - Elektyw specjalizacyjny 1 B: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F3.ES12.SM.TTZBZ.T
23/24L - Praktyka I (200 godz.) T.2s.PRAK.SI.TTDDZ.T
23/24L - Praktyka II (200 godz.) T.4s.PRAK.SI.TTDDZ.T
23/24L - Praktyka III (200 godz.) T.6s.PRAK.SI.TTDDZ.T
23/24L - Praktyka dyplomowa (200 godz.) T.1s.PRDY.SM.TTDXZ.T
23/24L - Praktyka dyplomowa (200 godz.) T.2s.PRDY.NM.TTDXZ.T
24/25Z - Elektyw 1: Żywność niekonwencjonalna T.F5.1EL1.SI.TTDDZ.T
24/25Z - Elektyw kierunkowy II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.EK21.NM.TTDXZ.T
24/25Z - Żywienie człowieka i podstawy fizjologii T.3s.ZCPF.NI.TGCXZ.T
24/25Z - Żywienie człowieka i podstawy fizjologii T.3s.ZCPF.SI.TGCXZ.T
24/25L - Elektyw kierunkowy I: Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia medycznego T.F1.EK12.SM.TTDXZ.T
24/25L - Elektyw kierunkowy I: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.EK11.SM.TTDXZ.T
24/25L - Praktyka I (200 godz.) T.2s.PRAK.SI.TTDDZ.T
24/25L - Praktyka II (200 godz.) T.4s.PRAK.SI.TTDDZ.T
24/25L - Praktyka III (200 godz.) T.6s.PRAK.SI.TTDDZ.T
24/25L - Praktyka dyplomowa (200 godz.) T.1s.PRDY.SM.TTDXZ.T
24/25L - Praktyka dyplomowa (200 godz.) T.2s.PRDY.NM.TTDXZ.T
Prowadzone przedmioty
08/09L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCA.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYWT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCA.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.ZCZ.TSP02.SM.TTZCD:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Fizjologia człowieka T.ZCZ.FIZJO.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
11/12Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYWC.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
11/12L - Fizjologia człowieka T.ZCZ.FIZJO.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCA.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
11/12L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.ZCZ.TSP02.SM.TTZCD:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Fizjologia człowieka T.ZCZ.FIZJO.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYWC.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
12/13L - Fizjologia człowieka T.ZCZ.FIZJO.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZCZL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.ZCZ.TSP02.SM.TTZCD:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Fizjologia człowieka T.ZCZ.FIZJO.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14Z - Żywność niekonwencjonalna T.ZCZ.ZYWNK.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Żywność specjalnego przeznaczenia T.ZCZ.ZSPRZ.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.ZCZ.TSP02.SM.TTZCD:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Żywność specjalnego przeznaczenia T.ZCZ.09E13.SM.TTZCZ:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTDDD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTZCD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw 8: Podstawy żywienia człowieka T.F3.8EL1.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Żywność niekonwencjonalna T.3s.ZYNK.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
16/17L - Demografia i epidemiologia T.1s.DIEP.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Podstawy żywienia człowieka T.4s.PZCZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTDDD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTZCD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Fizjologia człowieka T.5s.FICZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18Z - Fizjologia człowieka T.5s.FICZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18Z - Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18Z - Żywność niekonwencjonalna T.3s.ZYNK.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTDDD.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTDDD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTZCD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Basics of Human Nutrition E.1.BOFHN.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Fizjologia człowieka T.5s.FICZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19Z - Moduł kierunkowy II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.MK21.NM.TTDDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19Z - Żywność niekonwencjonalna T.3s.ZYNK.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCD.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTDDD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTZCD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw kierunkowy II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.EK21.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIe.SI.TTDDX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Żywność niekonwencjonalna T.3s.ZYNK.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
19/20L - Basics of Human Nutrition E.1.BOFHN.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw kierunkowy I: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.EK11.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F3.ES13.SM.TTZCH.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Metody badań eksperymentalnych T.4s.MBEK.NM.TTDDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCH.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II A: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw 1: Żywność niekonwencjonalna T.F3.1EL1.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw kierunkowy II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.EK21.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Fizjologia człowieka T.5s.FICZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Podstawy żywienia człowieka I T.3s.PZCZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
20/21L - Elektyw kierunkowy I: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.EK11.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21L - Podstawy żywienia człowieka II T.4s.PZCZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
21/22Z - Elektyw 1: Żywność niekonwencjonalna T.F3.1EL1.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw kierunkowy II: Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia medycznego T.F1.EK22.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Fizjologia człowieka T.5s.FICZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
21/22Z - Podstawy żywienia człowieka I T.3s.PZCZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
21/22L - Basics of Human Nutrition E.1.BOFHN.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw kierunkowy I: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.EK11.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 1 B: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F3.ES12.SM.TTZBZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna II A: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw kierunkowy II: Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia medycznego T.F1.EK22.NM.TTDXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Podstawy żywienia człowieka I T.3s.PZCZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
22/23L - Demografia i epidemiologia żywieniowa T.1s.DIEP.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23L - Elektyw kierunkowy I: Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia medycznego T.F1.EK12.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw kierunkowy II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.EK21.NM.TTDXZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Podstawy żywienia człowieka I T.3s.PZCZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
23/24L - Elektyw kierunkowy I: Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia medycznego T.F1.EK12.SM.TTDXZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw specjalizacyjny 1 B: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F3.ES12.SM.TTZBZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Podstawy żywienia człowieka II T.4s.PZCZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
24/25Z - Elektyw kierunkowy II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.EK21.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25Z - Żywienie człowieka i podstawy fizjologii T.3s.ZCPF.NI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25Z - Żywienie człowieka i podstawy fizjologii T.3s.ZCPF.SI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25L - Elektyw kierunkowy I: Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia medycznego T.F1.EK12.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
Imiona
Magdalena Anna
Nazwisko
Franczyk-Żarów
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. prof. URK