![]() |
adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr
Gabriela Zięć
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje:
- wtorek w godzinach 9.00-11.00 (pokój 1.83)
- jako Pełnomocnik Dziekana ds. Jakości Kształcenia : czwartek w godzinach 9.00-11.00 (pokój 1.28)
Koordynowane przedmioty
16/17Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych T.1s.PPSR.SI.TJBJY.T
17/18Z - Moduł kierunkowy 1: Biologiczne podstawy produkcji surowców dla browarnictwa T.F1.MK11.SI.TBSBY.T
17/18Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych T.1s.PPSR.SI.TJBJY.T
18/19Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZOX.T
18/19Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZTX.T
18/19Z - Moduł kierunkowy 1: Biologiczne podstawy produkcji surowców dla browarnictwa T.F1.MK11.SI.TBSBY.T
18/19Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych T.1s.PPSR.SI.TJBJY.T
18/19L - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.F3.ES21.SM.TTZTZ.T
18/19L - Elektyw specjalizacyjny III: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.F3.ES31.SM.TJBJW.T
19/20Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w browarnictwie T.1s.PTRB.SI.TBSBZ.T
19/20Z - Seminarium specjalizacyjne 1 F T.1s.SSP1.NM.TTZFZ.T
20/21Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w browarnictwie T.1s.PTRB.SI.TBSBZ.T
20/21Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZTZ.T
20/21L - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.2s.PTSR.SI.TTZCZ.T
21/22Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w browarnictwie T.1s.PTRB.SI.TBSBZ.T
21/22Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZTZ.T
21/22L - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.2s.PTSR.SI.TTZCZ.T
22/23Z - Fermentowane produkty pochodzenia roślinnego O.F7.FPR.SI.OBTSZ
23/24L - Elektyw A: Dziedzictwo kulinarne i kulturowe różnych narodów T.F2.ELA2.NI.TGCXZ.T
23/24L - Elektyw A: Polskie potrawy tradycyjne i regionalne T.F2.ELA6.NI.TGCXZ.T
23/24L - Elektyw A: Polskie potrawy tradycyjne i regionalne T.F2.ELA6.SI.TGCXZ.T
25/26L - Technologia ciast i deserów T.6s.TCID.NI.TGCXZ.T
25/26L - Technologia ciast i deserów T.6s.TCID.SI.TGCXZ.T
Prowadzone przedmioty
10/11L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
10/11L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
10/11L - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.KTW.BPPRD.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
11/12Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
11/12L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
14/15Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 11), Ćwiczenia (grupa 12)
14/15Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.KTW.BPPRI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych T.1s.PPSR.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16L - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.2s.BPPR.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiaklii T.F2.ES31.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych T.1s.PPSR.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
16/17L - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.2s.BPPR.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiakii T.F1.ES13.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.F3.ES21.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.1s.TSP1.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiaklii T.F2.ES31.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Moduł kierunkowy 1: Biologiczne podstawy produkcji surowców dla browarnictwa T.F1.MK11.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych T.1s.PPSR.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.2s.BPPR.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Pieczywo bezglutenowe - technologia produkcji, wartość odżywcza, rola w leczeniu celiakii T.F1.ES13.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.F3.ES21.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny III: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.F3.ES31.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTZ.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.1s.TSP1.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Moduł kierunkowy 1: Biologiczne podstawy produkcji surowców dla browarnictwa T.F1.MK11.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych T.1s.PPSR.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
18/19L - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.2s.BPPR.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.F4.2EL2.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny II: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.F3.ES21.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny III: Aspekty profilaktyczne zbóż i ich przetworów T.F3.ES31.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.NM.TTDDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w browarnictwie T.1s.PTRB.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna I F: Przemysł skrobiowy i cukrowniczy T.1s.TSP1.NM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw kierunkowy I: Chromatograficzne metody analizy produktów piekarskich i ciastkarskich T.F3.EK11.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I F: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F2.ES13.NM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Metody badań eksperymentalnych T.4s.MBEK.NM.TTDDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.2s.PTSR.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.4s.SDPM.NM.TTDDY.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
20/21Z - Elektyw kierunkowy I: Chromatograficzne metody analizy żywności T.F2.EK1n.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w browarnictwie T.1s.PTRB.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 2 M: Środki słodzące T.F3.ES21.SM.TTZMZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.2s.PTSR.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
21/22Z - Elektyw ogólny: Naturalne środki słodzące T.F7.ELO2.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w browarnictwie T.1s.PTRB.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
21/22L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.2s.PTSR.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Elektyw humanistyczny 1: Dziedzictwo kulinarne: kultura, tożsamość, innowacje T.F1.HU18.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Obsługa konsumenta T.3s.OBKO.SP.TZCDY.T:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
22/23L - Elektyw humanistyczny 2: Dziedzictwo kulinarne: kultura, tożsamość, innowacje T.F2.HU27.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw humanistyczny 2: Dziedzictwo kulinarne: kultura, tożsamość, innowacje T.F2.HU28.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.EK41.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw humanistyczny 1: Dziedzictwo kulinarne: kultura, tożsamość, innowacje T.F1.HU18.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw kierunkowy IV: Tradycja i nowoczesność w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK4.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw A: Dziedzictwo kulinarne i kulturowe różnych narodów T.F2.ELA2.NI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw A: Polskie potrawy tradycyjne i regionalne T.F2.ELA6.NI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw A: Polskie potrawy tradycyjne i regionalne T.F2.ELA6.SI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
23/24L - Elektyw humanistyczny 2: Dziedzictwo kulinarne: kultura, tożsamość, innowacje T.F2.HU27.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw humanistyczny 2: Dziedzictwo kulinarne: kultura, tożsamość, innowacje T.F2.HU28.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)