Elektyw 2: Higiena produkcji potraw i żywienia [T.MAZ.09E01.SI.TTZDX]
Semestr zimowy 2013/2014
Ćwiczenia,
grupa nr 2
Przedmiot: | Elektyw 2: Higiena produkcji potraw i żywienia [T.MAZ.09E01.SI.TTZDX] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2013/2014 [13/14Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [CW], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 13 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Marek Sady, Kinga Topolska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.