Elektyw 1 - Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych [T.KTW.9TNPX.SI.TTZTX]
Semestr zimowy 2017/2018
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 6
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw 1 - Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych [T.KTW.9TNPX.SI.TTZTX] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2017/2018 [17/18Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 6 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 14:45 - 17:45
sala 0.73 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 15 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Magdalena Krystyjan |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.