Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 2

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T
Zajęcia Semestr letni 2020/2021 (20/21L) (w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 2 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca:
jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 15:00
sala 0.72
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 14:15
sala 0.72
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, czwartek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 15:45
sala 0.73
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań:
2021-05-26 12:00 : 15:00 sala 0.72
Wydział Technologii Żywności
2021-05-27 12:00 : 15:45 sala 0.73
Wydział Technologii Żywności
2021-06-02 12:00 : 14:15 sala 0.72
Wydział Technologii Żywności
2021-06-09 12:00 : 14:15 sala 0.72
Wydział Technologii Żywności
Liczba osób w grupie: 10
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Magdalena Krystyjan
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.