profesor uczelni oraz profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr hab. inż.
Piotr Kulawik
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.PPZ.09E31.SM.TTZTM
15/16L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09E42.SI.TTDXX
16/17Z - Elektyw I z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EL12.SM.TTDDX.T
16/17Z - Elektyw kierunkowy I: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EK17.SM.TTZXX.T
17/18Z - Elektyw I z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EL12.SM.TTDDX.T
17/18Z - Elektyw kierunkowy I: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EK17.SM.TTZXX.T
18/19Z - Elektyw I z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EL12.SM.TTDDX.T
18/19Z - Elektyw kierunkowy I: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EK17.SM.TTZXX.T
19/20Z - Elektyw I z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EL12.SM.TTDDX.T
19/20Z - Elektyw kierunkowy I: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EK17.SM.TTZXX.T
21/22Z - Elektyw 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F3.1ELi.NM.TTDXZ.T
21/22Z - Elektyw 2: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.2ELj.SM.TTDXZ.T
Prowadzone przedmioty
12/13L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
14/15L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 11)
14/15L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09E42.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Elektyw kierunkowy IV - Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.9K01M.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Elektyw IV: Jakość i bezpieczeństwo mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.9K02M.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.PPZ.09E31.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
15/16L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09E42.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Elektyw kierunkowy IV - Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.9K01M.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Podstawy produkcji i przechowalnictwa surowców zwierzęcych T.2s.PPSW.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.1s.TSP1.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.1s.TSP2.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
16/17Z - Elektyw I z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EL12.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw II: Technologia i higiena żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL22.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Elektyw kierunkowy I: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EK17.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.F2.ES31.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.2s.TSP3.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
16/17L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Elektyw kierunkowy IV - Technologia przetwórstwa mięsa T.PPZ.9K02M.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Elektyw I z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EL12.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw kierunkowy I: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EK17.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.F2.ES31.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Elektyw I z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EL12.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw kierunkowy I: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EK17.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Ryby i owoce morza T.F2.ES13.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw I z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EL12.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw kierunkowy I: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EK17.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
21/22Z - Elektyw 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F3.1ELi.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
Imiona
Piotr
Nazwisko
Kulawik
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. prof. URK
PBN ID
3961288