Elektyw 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Domowa i przemysłowa produkcja sushi [T.F3.1ELi.NM.TTDXZ.T]
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Domowa i przemysłowa produkcja sushi [T.F3.1ELi.NM.TTDXZ.T] | ||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [21/22Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
||||||
Terminy i miejsca:
|
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:30 - 17:15
sala 0.108 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:30 - 21:15
sala 0.108 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||
Liczba osób w grupie: | 15 | ||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||
Prowadzący: | Piotr Kulawik, Wondyfraw Wonbebo |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.