Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności [T.7s.ZBJZ.SI.TTZTX.T]
Semestr zimowy 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 6
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności [T.7s.ZBJZ.SI.TTZTX.T] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2020/2021 [20/21Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 6 [pozostałe grupy] |
Terminy i miejsca:
|
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45
(sala nieznana)
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15
sala 1.41 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 12 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica, Michał Stojak, Małgorzata Tabaszewska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.