Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 2

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T
Zajęcia Semestr zimowy 2021/2022 (21/22Z) (jeszcze nie rozpoczęty)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 2 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca:
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45
sala 1.41
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45
sala 1.41
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań:
2021-10-02 10:30 : 12:45 sala 1.41
Wydział Technologii Żywności
2021-10-09 10:30 : 12:45 sala 1.41
Wydział Technologii Żywności
2021-10-24 10:30 : 12:45 sala 1.41
Wydział Technologii Żywności
2021-11-07 10:30 : 12:45 sala 1.41
Wydział Technologii Żywności
2021-11-27 10:30 : 12:45 sala 1.41
Wydział Technologii Żywności
Liczba osób w grupie: 9
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.