profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr hab. inż.
Paweł Ptaszek
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
konsultacje zdalne
Poniedziałek 10-11
środa 11-12
Koordynowane przedmioty
09/10L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.IAP.DOSAD.SM.TTZTI
09/10L - Konwersatorium T.IAP.KON01.SM.TTZTI
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.IAP.TSP02.SM.TTZTI
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.IAP.DOSAD.SM.TTZTI
10/11L - Statystyka stosowana T.IAP.STATS.SM.TTZXX
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.IAP.TSP02.SM.TTZTI
11/12Z - Statystyka stosowana T.IAP.STATS.NM.TTZXX
11/12Z - Technologia informacyjna T.IAP.TEINF.SI.TTWTX
11/12L - Statystyka stosowana T.IAP.STATS.SM.TTZXX
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.IAP.TSP02.SM.TTZTI
12/13Z - Statystyka stosowana T.IAP.STATS.NM.TTZXX
12/13Z - Technologia informacyjna T.IAP.TEINF.SI.TTWTX
12/13L - Statystyka T.IAP.STATY.NI.TTZXX
12/13L - Statystyka matematyczna T.IAP.STATM.SI.TTWTX
12/13L - Statystyka stosowana T.IAP.STATS.SM.TTZXX
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.IAP.TSP02.SM.TTZTI
13/14L - Statystyka stosowana T.IAP.STATS.SM.TTZXX
14/15Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.IAP.DOSAD.SM.TTZTI
14/15Z - Statystyka stosowana T.IAP.STATS.NM.TTZXX
14/15Z - Technologia informacyjna T.IAP.TEINF.SI.TTWTX
14/15L - Statystyka T.IAP.STATY.NI.TTZXX
14/15L - Statystyka matematyczna T.IAP.STATM.SI.TTWTX
14/15L - Statystyka stosowana T.IAP.STATS.SM.TTZXX
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.IAP.TSP02.SM.TTZTI
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.IAP.DOIAD.SM.TTZTI
15/16Z - Statystyka stosowana T.1s.STST.NM.TTZXX.T
15/16Z - Technologia informacyjna T.1s.TEIN.SI.TTWTX.T
15/16L - Inżynieria bioreaktorowa T.IAP.INZRE.SI.TTZIX
15/16L - Statystyka T.2s.STAT.NI.TTZTX.T
15/16L - Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXX.T
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.1s.TSP2.SM.TTZTI.T
16/17Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTI.T
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Elementy dynamiki procesów T.F2.ES31.SM.TTZTI.T
16/17Z - Statystyka stosowana T.1s.STST.NM.TTZXX.T
16/17L - Inżynieria bioreaktorowa T.IAP.INZRE.SI.TTZIX
16/17L - Statystyka T.2s.STAT.NI.TTZTX.T
16/17L - Statystyka T.2s.STAT.SI.TJBJY.T
16/17L - Statystyka matematyczna T.4s.STMA.SI.TTWTX.T
16/17L - Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXX.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.1s.TSP2.SM.TTZTI.T
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTI.T
17/18Z - Statystyka stosowana T.1s.STST.NM.TTZXX.T
17/18L - Inżynieria bioreaktorowa T.6s.INBR.SI.TTZIX.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTI.T
17/18L - Moduł kierunkowy 1: Media w słodowni i browarze T.F2.MK11.SI.TBSBY.T
17/18L - Statystyka T.2s.STAT.NI.TTZTX.T
17/18L - Statystyka T.2s.STAT.SI.TJBJY.T
17/18L - Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXX.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.1s.TSP2.SM.TTZTI.T
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTI.T
18/19Z - Inżynieria bioprocesowa H.7s.BIO.SI.HZOBY.T
18/19Z - Statystyka stosowana T.1s.STST.NM.TTZXX.T
18/19L - Applied informatics T.1sa.AIN.SM.TTZYY.T
18/19L - Applied statistics T.1sa.AST.SM.TTZYY.T
18/19L - Inżynieria bioreaktorowa T.6s.INBR.SI.TTZIX.T
18/19L - Moduł kierunkowy 1: Media w słodowni i browarze T.F2.MK11.SI.TBSBY.T
18/19L - Statystyka T.2s.STAT.NI.TTZTX.T
18/19L - Statystyka T.2s.STAT.SI.TJBJY.T
18/19L - Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXX.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.1s.TSP2.SM.TTZTI.T
19/20Z - Statystyka stosowana T.1s.STST.NM.TTZXZ.T
19/20L - Applied statistics T.1sa.AST.SM.TFTZZ.T
19/20L - Inżynieria bioprocesowa B.4s.INB.SI.BBTSX
19/20L - Inżynieria bioprocesowa H.7s.BIO.NI.HZOBY.T
19/20L - Inżynieria bioreaktorowa T.6s.INBR.SI.TBSBY.T
19/20L - Inżynieria procesowa T.4s.INPR.SI.TTDDX.T
19/20L - Statystyka T.2s.STAT.NI.TTZTZ.T
19/20L - Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TBSBZ.T
19/20L - Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXZ.T
19/20L - Technologia specjalizacyjna I G: Podstawy procesów technologicznych w produkcji żywności T.1s.TSP1.SM.TTZGZ.T
19/20L - Technologia specjalizacyjna II G: Właściwości mechaniczne i teksturalne surowców i produktów spożywczych T.1s.TSP2.SM.TTZGZ.T
20/21Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych G T.2s.DSAD.SM.TTZGZ.T
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny 3 Z: Physical chemistry of main food components T.F2a.S31.SM.TFTZZ.T
20/21Z - Inżynieria bioprocesowa H.7s.BIO.SI.HZOBY.T
20/21Z - Moduł kierunkowy 6: Automatyka, technika i sterowanie procesami w browarnictwie T.F7.MK62.SI.TBSBY.T
20/21Z - Statystyka stosowana T.1s.STST.NM.TTZXZ.T
20/21L - Inżynieria bioprocesowa T.4s.INBP.SI.TBSBZ.T
20/21L - Inżynieria bioreaktorowa T.6s.INBR.SI.TBSBY.T
20/21L - Inżynieria bioreaktorowa T.6s.INBR.SI.TTZOX.T
20/21L - Podstawy technologii bioreaktorowej O.F6.PTB.SI.OBTSZ
20/21L - Statystyka T.2s.STAT.NI.TTZTZ.T
20/21L - Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXZ.T
20/21L - Technologia specjalizacyjna II G: Właściwości mechaniczne i teksturalne surowców i produktów spożywczych T.1s.TSP2.SM.TTZGZ.T
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych G T.2s.DSAD.SM.TTZGZ.T
21/22Z - Inżynieria bioprocesowa H.7s.BIO.SI.HZOBY.T
21/22Z - Inżynieria bioreaktorowa T.5s.INBR.SI.TBSBZ.T
21/22Z - Inżynieria procesowa T.5s.INPR.SI.TTDDZ.T
21/22Z - Moduł kierunkowy 6: Automatyka, technika i sterowanie procesami w browarnictwie T.F7.MK62.SI.TBSBY.T
21/22Z - Statystyka stosowana T.1s.STST.NM.TTZXZ.T
21/22L - Automatyka, technika i sterowanie procesami w browarnictwie T.6s.ATSB.SI.TBSBZ.T
21/22L - Inżynieria bioprocesowa T.4s.INBP.SI.TBSBZ.T
21/22L - Inżynieria procesowa T.6s.INPR.SI.TTZTZ.T
21/22L - Inżynieria procesowa II T.6s.INP2.SI.TTZTZ.T
21/22L - Media w słodowni i browarze T.6s.MSIB.SI.TBSBZ.T
21/22L - Statystyka T.2s.STAT.NI.TTZTZ.T
21/22L - Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXZ.T
22/23Z - Inżynieria bioprocesowa H.7s.BIO.NI.HZOBZ.T
22/23Z - Inżynieria bioprocesowa H.7s.BIO.SI.HZOBZ.T
22/23Z - Inżynieria bioreaktorowa T.5s.INBR.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Inżynieria procesowa T.5s.INPR.SI.TTDDZ.T
22/23Z - Statystyka stosowana T.1s.STST.NM.TTZXZ.T
22/23L - Applied statistics T.1sa.AST.SM.TFTZZ.T
22/23L - Automatyka, technika i sterowanie procesami w browarnictwie T.6s.ATSB.SI.TBSBZ.T
22/23L - Inżynieria bioprocesowa T.4s.INBP.SI.TBSBZ.T
22/23L - Inżynieria procesowa T.6s.INPR.SI.TTZTZ.T
22/23L - Inżynieria procesowa II T.6s.INP2.SI.TTZTZ.T
22/23L - Media w słodowni i browarze T.6s.MSIB.SI.TBSBZ.T
22/23L - SPECJALISTYCZNE WARSZTATY STATYSTYCZNE_TŻiŻ D.SPEtzSTAT.SZ.DXXXX
22/23L - Statystyka T.2s.STAT.NI.TTZTZ.T
22/23L - Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXZ.T
23/24Z - Inżynieria bioprocesowa H.7s.BIO.SI.HZOBZ.T
23/24Z - Inżynieria bioreaktorowa T.5s.INBR.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Inżynieria procesowa T.5s.INPR.SI.TTDDZ.T
23/24Z - Statystyka stosowana T.1s.STST.NM.TTZXZ.T
23/24L - Applied statistics T.1sa.AST.SM.TFTZZ.T
23/24L - Automatyka, technika i sterowanie procesami w browarnictwie T.6s.ATSB.SI.TBSBZ.T
23/24L - Inżynieria bioprocesowa T.4s.INBP.SI.TBSBZ.T
23/24L - Inżynieria procesowa T.6s.INPR.SI.TTZTZ.T
23/24L - Inżynieria procesowa II T.6s.INP2.SI.TTZTZ.T
23/24L - Media w słodowni i browarze T.6s.MSIB.SI.TBSBZ.T
23/24L - SPECJALISTYCZNE WARSZTATY STATYSTYCZNE_TŻiŻ D.SPEtzSTAT.SZ.DXXXX
23/24L - Statystyka T.2s.STAT.NI.TTZTZ.T
23/24L - Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXZ.T
24/25Z - Inżynieria bioreaktorowa T.5s.INBR.SI.TBSBZ.T
24/25Z - Inżynieria procesowa T.5s.INPR.SI.TTDDZ.T
24/25Z - Specialization technology III Z: Modern aspects of food engineering T.F2a.T33.SM.TFTZZ.T
24/25Z - Statystyka stosowana T.1s.STST.NM.TTZXZ.T
24/25L - Automatyka, technika i sterowanie procesami w browarnictwie T.6s.ATSB.SI.TBSBZ.T
24/25L - Inżynieria bioprocesowa T.4s.INBP.SI.TBSBZ.T
24/25L - Inżynieria procesowa T.6s.INPR.SI.TTZTZ.T
24/25L - Inżynieria procesowa II T.6s.INP2.SI.TTZTZ.T
24/25L - Media w słodowni i browarze T.6s.MSIB.SI.TBSBZ.T
24/25L - Statystyka T.2s.STAT.NI.TTZTZ.T
24/25L - Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXZ.T
Prowadzone przedmioty
08/09Z - Technologia informacyjna T.IAP.TEINF.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09L - Inżynieria bioprocesowa B.4s.INB.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
08/09L - Inżynieria procesowa T.IAP.OINPR.NI.TTZXX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
09/10Z - Technologia informacyjna T.IAP.TEINF.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
09/10L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.IAP.DOSAD.SM.TTZTI:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Inżynieria bioprocesowa B.4s.INB.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
09/10L - Inżynieria procesowa T.IAP.OINPR.NI.TTZXX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
09/10L - Statystyka stosowana T.IAP.STATS.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.IAP.TSP02.SM.TTZTI:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.IAP.DOSAD.SM.TTZTI:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Inżynieria bioprocesowa B.4s.INB.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Statystyka stosowana T.IAP.STATS.SM.TTZXX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 4), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 5), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 6), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 7), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 8), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 9), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 10), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 11), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 12), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 13), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 14), Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.IAP.TSP02.SM.TTZTI:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Statystyka stosowana T.IAP.STATS.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
11/12L - Statystyka stosowana T.IAP.STATS.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 11), Ćwiczenia (grupa 12), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
12/13Z - Statystyka stosowana T.IAP.STATS.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
12/13L - Statystyka stosowana T.IAP.STATS.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 11), Ćwiczenia (grupa 14), Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.IAP.TSP02.SM.TTZTI:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.IAP.DOSAD.SM.TTZTI:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Statystyka stosowana T.IAP.STATS.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14L - Statystyka stosowana T.IAP.STATS.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 11), Ćwiczenia (grupa 12), Ćwiczenia (grupa 13), Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.IAP.TSP02.SM.TTZTI:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.IAP.DOSAD.SM.TTZTI:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Statystyka stosowana T.IAP.STATS.NM.TTZXX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15L - Inżynieria bioreaktorowa T.IAP.INZRE.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15L - Statystyka stosowana T.IAP.STATS.SM.TTZXX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Ćwiczenia projektowe (grupa 8), Ćwiczenia projektowe (grupa 9), Ćwiczenia projektowe (grupa 10), Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.IAP.TSP02.SM.TTZTI:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.IAP.DOIAD.SM.TTZTI:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Inżynieria procesowa T.IAP.INPR1.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Statystyka stosowana T.1s.STST.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Elementy dynamiki procesów T.IAP.09E21.SM.TTZTI:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Inżynieria bioreaktorowa T.IAP.INZRE.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.IAP.SDIPM.SM.TTZTI:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
15/16L - Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 9), Ćwiczenia projektowe (grupa 10), Ćwiczenia projektowe (grupa 12)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.1s.TSP2.SM.TTZTI.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTI.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Elementy dynamiki procesów T.F2.ES31.SM.TTZTI.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Statystyka stosowana T.1s.STST.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
16/17L - Inżynieria bioreaktorowa T.IAP.INZRE.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Ćwiczenia projektowe (grupa 8), Ćwiczenia projektowe (grupa 9), Ćwiczenia projektowe (grupa 12)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.1s.TSP2.SM.TTZTI.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTI.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Statystyka stosowana T.1s.STST.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Moduł kierunkowy 1: Media w słodowni i browarze T.F2.MK11.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Ćwiczenia projektowe (grupa 8), Ćwiczenia projektowe (grupa 9), Ćwiczenia projektowe (grupa 10)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.1s.TSP2.SM.TTZTI.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTI.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Inżynieria bioprocesowa H.7s.BIO.SI.HZOBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Obliczenia technologiczne i podstawy automatyki w browarnictwie T.1s.OBLT.SP.TPIWY.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Inżynieria bioreaktorowa T.6s.INBR.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Moduł kierunkowy 1: Media w słodowni i browarze T.F2.MK11.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19L - Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Ćwiczenia projektowe (grupa 8), Ćwiczenia projektowe (grupa 9), Ćwiczenia projektowe (grupa 10), Ćwiczenia projektowe (grupa 12)
18/19L - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.2s.TSIU.SP.TPIWY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Obliczenia technologiczne i podstawy automatyki w browarnictwie T.1s.OBLT.SP.TPIWY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPId.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20L - Inżynieria bioprocesowa B.4s.INB.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I G: Podstawy procesów technologicznych w produkcji żywności T.1s.TSP1.SM.TTZGZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II G: Właściwości mechaniczne i teksturalne surowców i produktów spożywczych T.1s.TSP2.SM.TTZGZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych G T.2s.DSAD.SM.TTZGZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny 3 Z: Physical chemistry of main food components T.F2a.S31.SM.TFTZZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Moduł kierunkowy 6: Automatyka, technika i sterowanie procesami w browarnictwie T.F7.MK62.SI.TBSBY.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I G: Podstawy procesów technologicznych w produkcji żywności T.1s.TSP1.SM.TTZGZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II G: Właściwości mechaniczne i teksturalne surowców i produktów spożywczych T.1s.TSP2.SM.TTZGZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych G T.2s.DSAD.SM.TTZGZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Inżynieria bioprocesowa H.7s.BIO.SI.HZOBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Moduł kierunkowy 6: Automatyka, technika i sterowanie procesami w browarnictwie T.F7.MK62.SI.TBSBY.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Automatyka, technika i sterowanie procesami w browarnictwie T.6s.ATSB.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Media w słodowni i browarze T.6s.MSIB.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Praktyka zawodowa IV - w mikrobrowarze URK (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.7s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
22/23L - Automatyka, technika i sterowanie procesami w browarnictwie T.6s.ATSB.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Media w słodowni i browarze T.6s.MSIB.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 7)
23/24L - Automatyka, technika i sterowanie procesami w browarnictwie T.6s.ATSB.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25L - Inżynieria procesowa T.6s.INPR.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25L - Inżynieria procesowa II T.6s.INP2.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)