Automatyka, technika i sterowanie procesami w browarnictwie [T.6s.ATSB.SI.TBSBZ.T]
Semestr letni 2022/2023
Wykład,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Automatyka, technika i sterowanie procesami w browarnictwie [T.6s.ATSB.SI.TBSBZ.T] | ||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2022/2023 [22/23L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:30 - 11:00
sala 1.7 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||
Liczba osób w grupie: | 14 | ||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||
Zaliczenie: | Egzamin | ||||||||
Prowadzący: | Paweł Ptaszek |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.