Elektyw specjalizacyjny III H: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach [T.F3.ES31.NM.TTZHZ.T]
Semestr zimowy 2022/2023
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw specjalizacyjny III H: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach [T.F3.ES31.NM.TTZHZ.T] | ||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2022/2023 [22/23Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||
Termin i miejsce:
|
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 15:30
sala 1.137 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||
Liczba osób w grupie: | 15 | ||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||
Prowadzący: | Aneta Pater, Tomasz Tarko |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.