Elektyw specjalizacyjny 3 R: Analiza sensoryczna w kontroli jakości żywności [T.F2.ES32.SM.TTZRZ.T]
Semestr zimowy 2022/2023
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Elektyw specjalizacyjny 3 R: Analiza sensoryczna w kontroli jakości żywności [T.F2.ES32.SM.TTZRZ.T] | ||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2022/2023 [22/23Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:00
sala 1.71 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||
Liczba osób w grupie: | 13 | ||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||
Prowadzący: | Paulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.