aktywny pracownik nieetatowy
|
dr hab. inż.
Ryszard Macura
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
09/10Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.KONCS.SI.TTZCX
09/10Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX
09/10L - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09PKS.SI.TTZBX
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.CHK.09E11.SM.TTZTC
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.CHK.TSP02.SM.TTZTC
10/11Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09KON.SI.TTZCX
10/11Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.KONCS.SI.TTZCX
10/11Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.09KOS.SI.TTZCX
10/11Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX
10/11Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych T.CHK.09E03.SI.TTWTX
10/11Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.CHK.09E04.SI.TTWTX
10/11Z - Elektyw kierunkowy VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.NI.TTZTX
10/11Z - Seminarium T.CHK.SMINZ.NI.TTZXX
10/11L - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.09TKS.SI.TTZBX
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.CHK.09E11.SM.TTZTC
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.CHK.TSP02.SM.TTZTC
11/12Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.09KOS.SI.TTZCX
11/12Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX
11/12Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.CHK.09E04.SI.TTWTX
11/12Z - Elektyw kierunkowy VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.NI.TTZTX
11/12Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX
11/12L - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.09TKS.SI.TTZBX
11/12L - Metody badań eksperymentalnych T.CHK.PRO01.SM.TTZTC
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.CHK.TSP02.SM.TTZTC
12/13Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09KON.SI.TTZCX
12/13Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX
12/13Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.CHK.09E04.SI.TTWTX
12/13Z - Elektyw kierunkowy VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.NI.TTZTX
12/13Z - Elektyw kierunkowy VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.9SPKS.NI.TTZTX
12/13Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX
12/13L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX
12/13L - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.09TKS.SI.TTZBX
12/13L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.CHK.09E11.SM.TTZTC
12/13L - Metody badań eksperymentalnych T.CHK.PRO03.SM.TTZTC
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.CHK.TSP02.SM.TTZTC
13/14Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09EK4.SI.TTZDX
13/14Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09KON.SI.TTZCX
13/14Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX
13/14Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.CHK.09E04.SI.TTWTX
13/14Z - Elektyw kierunkowy VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.NI.TTZTX
13/14Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX
13/14L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09EK2.SI.TTZDX
13/14L - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.09TKS.SI.TTZBX
13/14L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.CHK.09E11.SM.TTZTC
13/14L - Metody badań eksperymentalnych T.CHK.PRO01.SM.TTZTC
13/14L - Metody badań eksperymentalnych T.CHK.PRO03.SM.TTZTC
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.CHK.TSP02.SM.TTZTC
14/15Z - Elektyw VIII - Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.9SKOS.SI.TTZTX
14/15Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09EK4.SI.TTZDX
14/15Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.09KOS.SI.TTZCX
14/15Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.CHK.09E04.SI.TTWTX
14/15Z - Elektyw kierunkowy VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.NI.TTZTX
14/15Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX
14/15L - Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.CHK.09E41.SI.TTZIX
14/15L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX
14/15L - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09PKS.SI.TTZBX
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.CHK.09E11.SM.TTZTC
14/15L - Metody badań eksperymentalnych T.CHK.PRO01.SM.TTZTC
14/15L - Metody badań eksperymentalnych T.CHK.PRO03.SM.TTZTC
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.CHK.TSP02.SM.TTZTC
15/16Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09E82.SI.TTDXX
15/16Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.09KOS.SI.TTZCX
15/16Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX
15/16Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych T.CHK.09E03.SI.TTWTX
15/16Z - Elektyw kierunkowy VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.NI.TTZTX
15/16Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX
15/16L - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.09TKS.SI.TTZBX
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.CHK.09E11.SM.TTZTC
15/16L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTC.T
15/16L - Metody badań eksperymentalnych T.CHK.PRO03.SM.TTZTC
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.1s.TSP2.SM.TTZTC.T
16/17Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09E82.SI.TTDXX
16/17Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.09KOS.SI.TTZCX
16/17Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX
16/17Z - Elektyw kierunkowy VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.NI.TTZTX
16/17Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T
16/17L - Elektyw V: Zastosowanie niskich temperatur w przechowalnictwie żywności i przetwórstwie ryb T.F6.EL51.SI.TJBJY.T
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.F3.ES11.SM.TTZTC.T
16/17L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTC.T
16/17L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTC.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.1s.TSP2.SM.TTZTC.T
17/18Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09E82.SI.TTDXX
17/18Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.09KOS.SI.TTZCX
17/18Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX
17/18Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F5.EL81.NI.TTZTX.T
17/18Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.F5.EL81.SI.TTWTX.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.F3.ES11.SM.TTZTC.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTC.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTC.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.1s.TSP2.SM.TTZTC.T
18/19Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F5.EL82.NI.TTZTX.T
18/19Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTDDX.T
18/19Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTZCX.T
18/19Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZTX.T
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.F3.ES11.SM.TTZTC.T
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTC.T
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTC.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.1s.TSP2.SM.TTZTC.T
19/20Z - Elektyw VI: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F5.EL62.SI.TBSBY.T
19/20Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F5.EL82.NI.TTZTX.T
19/20Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTDDX.T
19/20Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZCX.T
19/20Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZTX.T
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.F3.ES11.SM.TTZTC.T
19/20L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTC.T
19/20L - Technologia specjalizacyjna II F: Technika obróbki chłodniczej T.1s.TSP2.SM.TTZFZ.T
Prowadzone przedmioty
08/09L - Koncentraty spożywcze T.CHK.KSPOZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.KONCS.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
09/10Z - Elektyw kierunkowy VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.9SPKS.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09PKS.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.CHK.09E11.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.CHK.TSP02.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.KONCS.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.CHK.09E04.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw kierunkowy VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Elektyw VII: Towaroznawstwo produktów mrożonych T.CHK.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09NTM.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.CHK.09E11.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.CHK.TSP02.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.CHK.09E04.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw kierunkowy VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13)
11/12L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Elektyw VII: Towaroznawstwo produktów mrożonych T.CHK.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
11/12L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.CHK.TSP02.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09KON.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.CHK.09E04.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw kierunkowy VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.9SPKS.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 11), Ćwiczenia (grupa 12), Ćwiczenia (grupa 13)
12/13L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09EK1.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Elektyw VII: Chłodnicze zabezpieczanie żywności T.CHK.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.CHK.09E11.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.CHK.TSP02.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
13/14Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09EK4.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09KON.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.CHK.09E04.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw kierunkowy VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 11), Ćwiczenia (grupa 12)
13/14Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
13/14L - Elektyw VII: Chłodnicze zabezpieczanie żywności T.CHK.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09EK2.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09NTM.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.CHK.09E11.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14L - Ogólna technologia żywności T.CHK.OTZYW.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.CHK.TSP02.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
14/15Z - Elektyw VIII - Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.9SKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09EK4.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.CHK.09E04.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw kierunkowy VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 11), Ćwiczenia (grupa 12), Ćwiczenia (grupa 13), Ćwiczenia (grupa 14)
14/15L - Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.CHK.09E41.SI.TTZIX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15L - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09PKS.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.CHK.09E11.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.CHK.TSP02.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
15/16Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09E82.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych T.CHK.09E03.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw kierunkowy VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13)
15/16L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.CHK.09E11.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.CHK.SDIPM.SM.TTZTC:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.1s.TSP2.SM.TTZTC.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
16/17Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09E82.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw kierunkowy VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12)
16/17L - Elektyw IV: Technologia koncentratów spożywczych i przechowalnictwo żywności T.CHK.09E42.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw V: Zastosowanie niskich temperatur w przechowalnictwie żywności i przetwórstwie ryb T.F6.EL51.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.F3.ES11.SM.TTZTC.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.1s.TSP2.SM.TTZTC.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
17/18Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09E82.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw VIII: Towaroznawstwo koncentratów spożywczych, witaminowych i odżywek T.F5.EL81.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Nowe trendy w przetwórstwie i przechowalnictwie żywności T.1s.NTPZ.SP.TZCDY.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12)
17/18L - Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.F6.EL41.SI.TTZIX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw VII: Towaroznawstwo produktów mrożonych T.F6.EL71.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.F3.ES11.SM.TTZTC.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.1s.TSP2.SM.TTZTC.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F7.EL71.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
18/19Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F5.EL82.NI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13)
18/19L - Elektyw IV: Technologia koncentratów spożywczych i przechowalnictwo żywności T.F6.EL42.SI.TTZIX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.F3.ES11.SM.TTZTC.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.1s.TSP2.SM.TTZTC.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw VI: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F5.EL62.SI.TBSBY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F7.EL71.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
19/20Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F5.EL82.NI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Nowe trendy w przetwórstwie i przechowalnictwie żywności T.1s.NTPZ.SP.TZCDY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
19/20L - Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I: Chłodzenie i zamrażanie w powietrzu T.F3.ES11.SM.TTZTC.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II F: Technika obróbki chłodniczej T.1s.TSP2.SM.TTZFZ.T:
Wykład (grupa 1)