Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji [T.CHK.09NTM.SI.TTZBX]
Semestr letni 2013/2014
Ćwiczenia,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji [T.CHK.09NTM.SI.TTZBX] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2013/2014 [13/14L]
(zakończony)
Ćwiczenia [CW], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 15 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.