Elektyw kierunkowy VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.CHK.9CHPP.NI.TTZTX | Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Elektyw kierunkowy VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji | ||
Jednostka: | Katedra Chłodnictwa i Koncentratów Spożywczych | ||
Grupy: | |||
Punkty ECTS i inne: |
(brak)
![]() ![]() |
||
Język prowadzenia: | (brak danych) | ||
Literatura: |
1. Gruda Z., Postolski J., Zamrażanie żywności, WNT, W-wa, 1999 2. Jastrzębski W., Technologia chłodnicza żywności, WSiP, W-wa, 1991 |
| |||||
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.