![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr hab.
Maja Grabacka
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
konsultacje stacjonarne: wtorek 10:00-12:00
konsultacje zdalne w aplikacji Teams - do uzgodnienia
Koordynowane przedmioty
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I: Wprowadzenie do technik manipulacji DNA T.BTZ.09E11.SM.TTZTB
11/12Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZBX
12/13L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX
13/14L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX
14/15Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności (ZET) T.BTZ.9ENZ3.NM.TTZXX
14/15L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX
15/16Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności (ZET) T.F1.EK32.NM.TTZXX.T
15/16L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX
16/17Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności (ZET) T.F1.EK32.NM.TTZXX.T
16/17Z - Immunologia T.2s.IMMU.SM.TTDDX.T
17/18Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności (ZET) T.F1.EK32.NM.TTZXX.T
17/18Z - Immunologia T.2s.IMMU.SM.TTDDX.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Wprowadzenie do wybranych technik biologii molekularnej T.F3.ES12.SM.TTZTN.T
18/19Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności (ZET) T.F1.EK32.NM.TTZXX.T
18/19Z - Immunologia T.1s.IMMU.NM.TTDDY.T
18/19Z - Immunologia T.2s.IMMU.SM.TTDDX.T
19/20Z - Alergeny w żywności T.5s.ALZY.SI.TJBJY.T
19/20Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności T.F1.EK32.NM.TTZXZ.T
19/20Z - Immunologia T.1s.IMMU.NM.TTDXZ.T
19/20Z - Immunologia T.2s.IMMU.SM.TTDDX.T
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIb.SI.TJBJY.T
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I: Wprowadzenie do wybranych technik biologii molekularnej T.F3.ES12.SM.TTZTN.T
20/21Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności T.F1.EK32.NM.TTZXZ.T
20/21Z - Immunologia T.1s.IMMU.NM.TTDXZ.T
20/21Z - Immunologia T.2s.IMMU.SM.TTDXZ.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIb.SI.TJBJY.T
20/21L - Technologia specjalizacyjna II E: Nowoczesne techniki analityczne w biotechnologii T.1s.TSP2.SM.TTZEZ.T
21/22Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności T.F1.EK32.NM.TTZXZ.T
21/22Z - Enzymy żywności i ich analityka O.2s.EZA.SM.OBTAZ
21/22Z - Immunologia T.1s.IMMU.NM.TTDXZ.T
21/22Z - Immunologia T.2s.IMMU.SM.TTDXZ.T
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 1 E: Wprowadzenie do technik manipulacji DNA T.F3.ES12.SM.TTZEZ.T
21/22L - Seminarium dyplomowe II O.3s.SDM.SM.OBTSZ
22/23Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności T.F1.EK32.NM.TTZXZ.T
22/23Z - Enzymy żywności i ich analityka O.2s.EZA.SM.OBTAZ
22/23Z - Immunodietetyka T.1s.IMMD.NM.TTDXZ.T
22/23Z - Immunologia T.2s.IMMU.SM.TTDXZ.T
22/23L - Seminarium dyplomowe II O.3s.SDM.SM.OBTSZ
22/23L - Technologia specjalizacyjna II E: Nowoczesne techniki analityczne w biotechnologii T.1s.TSP2.SM.TTZEZ.T
23/24Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności T.F1.EK32.NM.TTZXZ.T
23/24Z - Enzymy żywności i ich analityka O.2s.EZA.SM.OBTAZ
23/24Z - Immunodietetyka T.1s.IMMD.NM.TTDXZ.T
23/24Z - Immunodietetyka T.2s.IMDI.SM.TTDXZ.T
23/24Z - Podstawy immunologii T.3s.POIM.SI.TTDDZ.T
23/24L - Elektyw specjalizacyjny 1 E: Wprowadzenie do technik manipulacji DNA T.F3.ES12.SM.TTZEZ.T
23/24L - Seminarium dyplomowe II O.3s.SDM.SM.OBTSZ
Prowadzone przedmioty
09/10L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I: Wprowadzenie do technik manipulacji DNA T.BTZ.09E11.SM.TTZTB:
Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
11/12Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
11/12Z - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
12/13L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
13/14Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12)
13/14L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Enzymy żywności i ich analityka T.BTZ.TSP23.SM.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 14)
14/15Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności (ZET) T.BTZ.9ENZ3.NM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Nowoczesne techniki analityczne w biotechnologii T.BTZ.TSP32.SM.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Wprowadzenie do wybranych technik biologii molekularnej T.BTZ.09E12.SM.TTZTB:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Nowoczesne techniki analityczne w biotechnologii T.BTZ.TSP22.SM.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.BTZ.DOIAD.SM.TTZTB:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
15/16Z - Elektyw kierunkowy 5: GMO T.BTZ.09L52.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności (ZET) T.F1.EK32.NM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Wprowadzenie do technik manipulacji DNA T.BTZ.09E01.SM.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Biochemia T.3s.BIOC.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności (ZET) T.F1.EK32.NM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Immunologia T.2s.IMMU.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Biochemia T.4s.BIOC.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Nowoczesne techniki analityczne w biotechnologii T.1s.TSP2.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności (ZET) T.F1.EK32.NM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Immunologia T.2s.IMMU.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Enzymy żywności i ich analityka T.2s.TSP3.SM.TTZTN.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Wprowadzenie do wybranych technik biologii molekularnej T.F3.ES12.SM.TTZTN.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności (ZET) T.F1.EK32.NM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Immunologia T.1s.IMMU.NM.TTDDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Immunologia T.2s.IMMU.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19L - Biochemia T.4s.BIOC.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Nowoczesne techniki analityczne w biotechnologii T.1s.TSP2.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Alergeny w żywności T.5s.ALZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności T.F1.EK32.NM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Immunologia T.1s.IMMU.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Immunologia T.2s.IMMU.SM.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Enzymy żywności i ich analityka T.2s.TSP3.SM.TTZTN.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I: Wprowadzenie do wybranych technik biologii molekularnej T.F3.ES12.SM.TTZTN.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
20/21Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności T.F1.EK32.NM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Immunologia T.1s.IMMU.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Immunologia T.2s.IMMU.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II E: Nowoczesne techniki analityczne w biotechnologii T.1s.TSP2.SM.TTZEZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych E T.2s.DSAD.SM.TTZEZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności T.F1.EK32.NM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Immunologia T.1s.IMMU.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Immunologia T.2s.IMMU.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III E: Enzymy żywności i ich analityka T.2s.TSP3.SM.TTZEZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Biochemia T.4s.BIOC.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 1 E: Wprowadzenie do technik manipulacji DNA T.F3.ES12.SM.TTZEZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności T.F1.EK32.NM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Immunodietetyka T.1s.IMMD.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Immunologia T.2s.IMMU.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna II E: Nowoczesne techniki analityczne w biotechnologii T.1s.TSP2.SM.TTZEZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych E T.2s.DSAD.SM.TTZEZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Immunodietetyka T.1s.IMMD.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Immunodietetyka T.2s.IMDI.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Podstawy immunologii T.3s.POIM.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Technologia specjalizacyjna III E: Enzymy żywności i ich analityka T.2s.TSP3.SM.TTZEZ.T:
Wykład (grupa 1)