Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCZ.T
Semestr zimowy 2022/2023
Wykład, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCZ.T
Zajęcia Semestr zimowy 2022/2023 (22/23Z) (jeszcze nie rozpoczęty)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce:
każdy czwartek, 8:15 - 9:45
sala zdalne
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań:
2022-10-06 08:15 : 09:45 sala zdalne
Wydział Technologii Żywności
2022-10-20 08:15 : 09:45 sala zdalne
Wydział Technologii Żywności
2022-10-27 08:15 : 09:45 sala zdalne
Wydział Technologii Żywności
2022-11-03 08:15 : 09:45 sala zdalne
Wydział Technologii Żywności
2022-11-10 08:15 : 09:45 sala zdalne
Wydział Technologii Żywności
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 18
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Egzamin
Prowadzący: Krzysztof Surówka
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.