![]() |
profesor w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

prof. dr hab. inż.
Marek Sikora
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
poniedziałek 9-11
Zainteresowania
Zainteresowania dydaktyczne -Technologia cukiernictwa, ciastkarstwa, opracowywanie nowych produktów spożywczych, gospodarka żywnościowa, zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia.
Zainteresowania naukowe - interakcje skrobi z innymi hydrokoloidami polisacharydowymi; pieczywo bezglutenowe - nadawanie właściwości teksturalnych, reologicznych, zagęszczanie sosów, dressingów za pomocą hydrokoloidów polisacharydowych.
Koordynowane przedmioty
06/07Z - Elektyw specjalizacyjny I: Charakterystyka hydrokoloidów polisacharydowych T.KTW.9CHHP.NM.TTZTW
07/08Z - Gospodarka żywnościowa T.KTW.GOSZY.SI.TTCX
08/09Z - Gospodarka żywnościowa T.KTW.GOSZY.SI.TTCX
08/09L - Wybrane zagadnienia specjalizacyjne T.KTW.WZ0XW.NM.TTZTW
09/10Z - Elektyw 6: Łańcuch produkcji i dystrybucji żywności T.KTW.9LPDZ.SI.TTZCX
09/10L - Elektyw I: Towaroznawstwo produktów węglowodanowych T.KTW.9WTPW.SI.TTWTX
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I: Charakterystyka hydrokoloidów polisacharydowych T.KTW.9CHHP.NM.TTZTW
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09E12.SM.TTZTW
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09E13.SM.TTZTZ
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTW
09/10L - Wybrane zagadnienia specjalizacyjne T.KTW.WZ0XW.NM.TTZTW
10/11Z - Elektyw 6: Gospodarka żywnościowa T.KTW.9GZYW.SI.TTZCX
10/11Z - Elektyw I: Przetwórstwo Roślin Okopowych T.KTW.9ROKX.SI.TTZBX
10/11Z - Elektyw kierunkowy I: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.KTW.09EL2.SM.TTZXX
10/11Z - Elektyw kierunkowy I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09EL3.SM.TTZXX
10/11Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.KTW.09EK3.SM.TTZXX
10/11Z - Seminarium T.KTW.SEM02.SM.TTZTW
10/11L - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX
10/11L - Elektyw I: Towaroznawcza analiza artykułów otrzymanych z surowców węglowodanowych, czekolady i trwałego pieczywa cukierniczego T.KTW.9WCPC.SI.TTWTX
10/11L - Seminarium T.KTW.S03XW.NM.TTZTZ
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTW
11/12Z - Elektyw 6: Gospodarka żywnościowa T.KTW.9GZYW.SI.TTZCX
11/12Z - Elektyw kierunkowy I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09EL3.SM.TTZXX
11/12Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.KTW.09EK3.SM.TTZXX
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny III: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.KTW.09E34.SM.TTZTW
11/12Z - Metody badań eksperymentalnych T.KTW.PRO02.SM.TTZTW
11/12Z - Seminarium T.KTW.SEM02.SM.TTZTW
11/12L - Metody badań eksperymentalnych T.KTW.PRO02.SM.TTZTW
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTW
12/13Z - Elektyw 6: Gospodarka żywnościowa T.KTW.9GZYW.SI.TTZCX
12/13Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.KTW.09EK3.SM.TTZXX
12/13Z - Metody badań eksperymentalnych T.KTW.PRO02.SM.TTZTW
12/13Z - Seminarium T.KTW.SEM02.SM.TTZTW
12/13L - Elektyw I: Towaroznawstwo produktów węglowodanowych T.KTW.9WTPW.SI.TTWTX
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTW
13/14Z - Elektyw 6: Łańcuch produkcji i dystrybucji żywności T.KTW.9LPDZ.SI.TTZCX
13/14Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.KTW.09EK3.SM.TTZXX
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.KTW.09E34.SM.TTZTW
13/14Z - Metody badań eksperymentalnych T.KTW.PRO02.SM.TTZTW
13/14Z - Seminarium T.KTW.SEM02.SM.TTZTW
13/14L - Elektyw I: Towaroznawcza analiza artykułów otrzymanych z surowców węglowodanowych, czekolady i trwałego pieczywa cukierniczego T.KTW.9WCPC.SI.TTWTX
13/14L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09E12.SM.TTZTW
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTW
14/15Z - Elektyw 6: Łańcuch produkcji i dystrybucji żywności T.KTW.9LPDZ.SI.TTZCX
14/15Z - Elektyw kierunkowy I:Produkcja i znaczenie żywieniowe czekolady T.KTW.09E11.SM.TTZTX
14/15Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.KTW.09EK3.SM.TTZXX
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.KTW.09E34.SM.TTZTW
14/15Z - Metody badań eksperymentalnych T.KTW.PRO02.SM.TTZTW
14/15Z - Seminarium T.KTW.SEM02.SM.TTZTW
14/15Z - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.KTW.TSP21.NM.TTZTW
14/15L - Elektyw I: Towaroznawcza analiza artykułów otrzymanych z surowców węglowodanowych, czekolady i trwałego pieczywa cukierniczego T.KTW.9WCPC.SI.TTWTX
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09E13.SM.TTZTZ
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09E22.NM.TTZTW
14/15L - Seminarium specjalizacyjne II T.KTW.SEM02.NM.TTZTW
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTW
15/16Z - Elektyw 6: Gospodarka żywnościowa T.KTW.9GZYW.SI.TTZCX
15/16Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.KTW.09EK3.SM.TTZXX
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.KTW.09E33.NM.TTZTW
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.KTW.09E34.SM.TTZTW
15/16Z - Metody badań eksperymentalnych T.KTW.PRO02.SM.TTZTW
15/16Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.KTW.PRACM.NM.TTZTW
15/16Z - Seminarium specjalizacyjne II T.KTW.SESP2.SM.TTZTW
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T
16/17Z - Elektyw 6: Łańcuch produkcji i dystrybucji żywności T.F3.6EL2.SI.TTZCX.T
16/17Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja i znaczenie żywieniowe czekolady T.F2.EK1j.SM.TTZXX.T
16/17Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.F2.EK2k.SM.TTZXX.T
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.F2.ES33.SM.TTZTW.T
16/17Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTW.T
16/17Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTW.T
16/17L - Elektyw I: Towaroznawcza analiza artykułów otrzymanych z surowców węglowodanowych, czekolady i trwałego pieczywa cukierniczego T.F4.EL12.SI.TTWTX.T
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F3.ES11.SM.TTZTW.T
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F3.ES11.SM.TTZTZ.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T
17/18Z - Elektyw 6: Łańcuch produkcji i dystrybucji żywności T.F3.6EL2.SI.TTZCX.T
17/18Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja i znaczenie żywieniowe czekolady T.F2.EK1j.SM.TTZXX.T
17/18Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.F2.EK2k.SM.TTZXX.T
17/18Z - Elektyw ogólny: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09EO2.SI.TTZTX
17/18Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTW.T
17/18Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTW.T
17/18L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F3.ES11.SM.TTZTW.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F3.ES11.SM.TTZTZ.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T
18/19Z - Elektyw 6: Gospodarka żywnościowa T.F3.6EL1.SI.TTZCX.T
18/19Z - Elektyw ogólny: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F7.ELO2.SI.TTZTX.T
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTDDX.T
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTWTX.T
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTZXX.T
18/19L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TJBJW.T
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTW.T
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJW.T
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTW.T
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTZ.T
18/19L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZTW.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T
19/20Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZTX.T
19/20Z - Elektyw 6: Gospodarka żywnościowa T.F3.6EL1.SI.TTZCX.T
19/20Z - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F2.EK2j.SM.TTZXX.T
19/20Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.F2.EK2k.SM.TTZXX.T
19/20Z - Elektyw ogólny: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F7.ELO2.SI.TTZTX.T
19/20Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.7s.ONPZ.NI.TTZTX.T
19/20Z - Technologia specjalizacyjna II F: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.NM.TTZFZ.T
19/20L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T
19/20L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTW.T
19/20L - Metody badań eksperymentalnych 1 M T.1s.MBE1.SM.TTZMZ.T
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTW.T
19/20L - Technologia specjalizacyjna II M: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZMZ.T
20/21Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZCX.T
20/21Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.F7.1EL2.SI.TTZTX.T
20/21Z - Elektyw 6: Łańcuch produkcji i dystrybucji żywności T.F3.6EL2.SI.TTZCZ.T
20/21Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja i znaczenie żywieniowe czekolady T.F2.EK1v.SM.TTZXZ.T
20/21Z - Elektyw kierunkowy II: Food product development T.F2a.E22.SM.TFTZZ.T
20/21Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.F2.EK2k.SM.TTZXZ.T
20/21Z - Elektyw ogólny: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F7.ELO2.SI.TTZTX.T
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny 3 M: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.F2.ES33.SM.TTZMZ.T
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny III F: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.F3.ES32.NM.TTZFZ.T
20/21Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.7s.ONPZ.NI.TTZTX.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTZXX.T
20/21L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 1 M: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F3.ES12.SM.TTZMZ.T
21/22Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZCX.T
21/22Z - Food Product Development E.1.FPRDE.SC.ECTIE.T
21/22Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTDDX.T
21/22Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTZXX.T
21/22L - SEMINARIUM dokt-TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA 1 I 3 D.SEMTZ13.SZ.DXXX
21/22L - Seminarium dyplomowe R T.3s.SEMD.SM.TTZRZ.T
22/23Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZCZ.T
22/23Z - Elektyw 1: Wytwarzanie nowych produktów spożywczych T.F7.1EL2.SI.TTZTZ.T
22/23Z - Elektyw 3: Opracowanie nowych produktów spożywczych T.F7.3EL1.SI.TTDDZ.T
22/23Z - Elektyw 6: Łańcuch produkcji i dystrybucji żywności T.F3.6EL2.SI.TTZCZ.T
22/23Z - Elektyw X: Zasady opracowywania nowych artykułów żywnościowych T.F7.EL01.NI.TTZTZ.T
22/23Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja i znaczenie żywieniowe czekolady T.F2.EK1v.SM.TTZXZ.T
22/23Z - Elektyw ogólny: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F7.ELO2.SI.TTZTZ.T
22/23Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych O.F7.ONP.SI.OBTSZ
22/23L - Food Product Development E.1.FPRDE.SC.ECTIE.T
22/23L - SEMINARIUM DOKT-TECHOLOGIA ZYWNOŚCI I ŻYWIENIA D.SEMTZZ.SZ.DXXXX
23/24Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZCZ.T
23/24Z - Elektyw 1: Wytwarzanie nowych produktów spożywczych T.F7.1EL2.SI.TTZTZ.T
23/24Z - Elektyw 3: Opracowanie nowych produktów spożywczych T.F7.3EL1.SI.TTDDZ.T
23/24Z - Elektyw 6: Łańcuch produkcji i dystrybucji żywności na świecie T.F3.6EL4.SI.TTZCZ.T
23/24Z - Elektyw X: Wytwarzanie nowych produktów spożywczych T.F7.EL02.NI.TTZTZ.T
23/24Z - Elektyw ogólny: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F7.ELO2.SI.TTZTZ.T
23/24Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych O.F7.ONP.SI.OBTSZ
23/24Z - Optional course (main field) II: Food Product Development T.F2a.E24.SM.TFTZZ.T
23/24L - Elektyw specjalizacyjny 1 O: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F3.ES16.SM.TTZOZ.T
23/24L - SEMINARIUM DOKT-TECHOLOGIA ZYWNOŚCI I ŻYWIENIA D.SEMTZZ.SZ.DXXXX
23/24L - Seminarium dyplomowe O T.3s.SEMD.SM.TTZOZ.T
Prowadzone przedmioty
09/10L - Elektyw I: Towaroznawstwo produktów węglowodanowych T.KTW.9WTPW.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I: Charakterystyka hydrokoloidów polisacharydowych T.KTW.9CHHP.NM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09E12.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw kierunkowy I: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.KTW.09EL2.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.KTW.09EK3.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw I: Towaroznawcza analiza artykułów otrzymanych z surowców węglowodanowych, czekolady i trwałego pieczywa cukierniczego T.KTW.9WCPC.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw kierunkowy I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09EL3.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.KTW.09EK3.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny III: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.KTW.09E34.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw I: Towaroznawcza analiza artykułów otrzymanych z surowców węglowodanowych, czekolady i trwałego pieczywa cukierniczego T.KTW.9WCPC.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.KTW.09EK3.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.KTW.09EK3.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.KTW.09E34.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw I: Towaroznawcza analiza artykułów otrzymanych z surowców węglowodanowych, czekolady i trwałego pieczywa cukierniczego T.KTW.9WCPC.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09E12.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw kierunkowy I:Produkcja i znaczenie żywieniowe czekolady T.KTW.09E11.SM.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.KTW.09EK3.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.KTW.09E34.SM.TTZTW:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.KTW.TSP21.NM.TTZTW:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw I: Towaroznawcza analiza artykułów otrzymanych z surowców węglowodanowych, czekolady i trwałego pieczywa cukierniczego T.KTW.9WCPC.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09E13.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09E22.NM.TTZTW:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.KTW.09EK3.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.KTW.09E33.NM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.KTW.09E34.SM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.KTW.SDIPM.SM.TTZTW:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
16/17Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja i znaczenie żywieniowe czekolady T.F2.EK1j.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.F2.EK2k.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.F2.ES33.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja i znaczenie żywieniowe czekolady T.F2.EK1j.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.F2.EK2k.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw ogólny: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09EO2.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.KTW.SDIPI.SI.TTZXX:
Seminarium (grupa 3), Seminarium (grupa 4), Seminarium (grupa 5)
17/18L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F3.ES11.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F3.ES11.SM.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJW.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw ogólny: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F7.ELO2.SI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3), Seminarium (grupa 4), Seminarium (grupa 5)
18/19L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJW.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTW.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F2.EK2j.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.F2.EK2k.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw ogólny: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F7.ELO2.SI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna II F: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.NM.TTZFZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II M: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZMZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.F7.1EL2.SI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja i znaczenie żywieniowe czekolady T.F2.EK1v.SM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw kierunkowy II: Zdobywanie atrakcyjnego zatrudnienia T.F2.EK2k.SM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw ogólny: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F7.ELO2.SI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny 3 M: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.F2.ES33.SM.TTZMZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny III F: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.F3.ES32.NM.TTZFZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 3), Seminarium (grupa 4)
20/21L - Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 1 M: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F3.ES12.SM.TTZMZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
21/22L - SEMINARIUM dokt-TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA 1 I 3 D.SEMTZ13.SZ.DXXX:
Seminarium (grupa 1)
22/23Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw X: Zasady opracowywania nowych artykułów żywnościowych T.F7.EL01.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja i znaczenie żywieniowe czekolady T.F2.EK1v.SM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw ogólny: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F7.ELO2.SI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - SEMINARIUM DOKT-TECHOLOGIA ZYWNOŚCI I ŻYWIENIA D.SEMTZZ.SZ.DXXXX:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
23/24Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw 6: Łańcuch produkcji i dystrybucji żywności na świecie T.F3.6EL4.SI.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw ogólny: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F7.ELO2.SI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Optional course (main field) II: Food Product Development T.F2a.E24.SM.TFTZZ.T:
Wykład (grupa 1)