Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa [T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T]
Semestr zimowy 2018/2019
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa [T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2018/2019 [18/19Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 13 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie |
Prowadzący: | Dorota Chrapek, Monika Cioch-Skoneczny, Aneta Ciosek, Katarzyna Fulara, Małgorzata Makarewicz, Paweł Satora |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.