![]() |
aktywny pracownik nieetatowy
|

prof. dr hab. inż.
Ewa Cieślik
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Poniedziałek 11:15 - 13:15
Koordynowane przedmioty
07/08L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZXX
08/09Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX
08/09Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGOK.SI.TTZBX
08/09Z - Żywienie człowieka i podstawy gastronomii R.9Z7.A305.SI.RROXX
08/09L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZXX
09/10Z - Elektyw 3: Higiena w zakładach żywienia zbiorowego T.ZCZ.HIGZW.SI.TTZCX
09/10Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX
09/10Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGOK.SI.TTZBX
09/10Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.MAZ.TGPPK.SI.TTZBX
09/10Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.MAZ.PPDIN.SI.TTZXX
09/10Z - Seminarium T.MAZ.SMINZ.SI.TTZXX
09/10Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.MAZ.SZJWL.SI.TTZBX
09/10L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTWTX
09/10L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.TGEOK.SI.TTZTX
09/10L - Elektyw kierunkowy IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.9TGOK.NI.TTZXX
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I: Żywienie a zdrowie człowieka T.MAZ.09E11.SM.TTZCG
09/10L - Elektyw specjalizacyjny II: Edukacja żywieniowa T.MAZ.09E21.SM.TTZCG
09/10L - Projektowanie technologiczne T.MAZ.PRTEH.SI.TTZCX
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Żywienie w agroturystyce T.MAZ.TSP02.SM.TTZCG
09/10L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.MAZ.WYPTE.SI.TTZCX
10/11Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.ZCZ.09K03.SI.TTZCX
10/11Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi klienta T.MAZ.09PTG.SI.TTZCX
10/11Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi klienta T.MAZ.9PTGE.SI.TTZBX
10/11Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX
10/11Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.MAZ.09TGE.SI.TTZCX
10/11Z - Konwersatorium T.MAZ.KON02.SM.TTZCG
10/11Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.MAZ.PPDIN.SI.TTZXX
10/11Z - Seminarium T.MAZ.SEM02.SM.TTZCG
10/11Z - Seminarium T.MAZ.SMINZ.SI.TTZXX
10/11Z - Seminarium dyplomowe II B.Z2s.SDA.SM.BBTSA
10/11Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.MAZ.SZJWL.SI.TTZBX
10/11Z - Technologia specjalizacyjna II: Żywienie w agroturystyce T.MAZ.TSP02.SM.TTZCG
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.MAZ.TSP03.SM.TTZCG
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Zasady higieny żywienia T.ZCZ.TSP03.SM.TTZCH
10/11L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTWTX
10/11L - Elektyw IX-Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.TGAST.SI.TTZTX
10/11L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX
10/11L - Elektyw kierunkowy IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.9TGOK.NI.TTZXX
10/11L - Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.JSMAZ.SI.TTZBX
10/11L - Konwersatorium T.MAZ.KON01.SM.TTZCG
10/11L - Konwersatorium T.MAZ.KON03.SM.TTZCG
10/11L - Pracownia magisterska T.MAZ.PRMZ1.SM.TTZCG
10/11L - Pracownia magisterska T.MAZ.PRMZ2.SM.TTZCG
10/11L - Seminarium T.MAZ.SEM01.SM.TTZCG
10/11L - Seminarium T.MAZ.SEM03.SM.TTZCG
10/11L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.MAZ.SMJ03.SM.TTZCG
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Żywienie w agroturystyce T.MAZ.TSP02.SM.TTZCG
11/12Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX
11/12Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.ZCZ.09K03.SI.TTZCX
11/12Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.MAZ.TGPPK.SI.TTZBX
11/12Z - Metody badań eksperymentalnych T.MAZ.PRO02.SM.TTZCG
11/12Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.MAZ.PPDIN.SI.TTZXX
11/12Z - Seminarium T.MAZ.SEM02.SM.TTZCG
11/12Z - Seminarium T.MAZ.SMINZ.SI.TTZXX
11/12Z - Seminarium dyplomowe II B.Z2s.SDA.SM.BBTSA
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.MAZ.TSP03.SM.TTZCG
11/12L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZBX
11/12L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTWTX
11/12L - Metody badań eksperymentalnych T.MAZ.PRO01.SM.TTZCG
11/12L - Metody badań eksperymentalnych T.MAZ.PRO03.SM.TTZCG
11/12L - Seminarium T.MAZ.SEM01.SM.TTZCG
11/12L - Seminarium T.MAZ.SEM03.SM.TTZCG
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG
12/13Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.MAZ.TGPPK.SI.TTZBX
12/13Z - Metody badań eksperymentalnych T.MAZ.PRO02.SM.TTZCG
12/13Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.MAZ.PPDIN.SI.TTZXX
12/13Z - Seminarium T.MAZ.SEM02.SM.TTZCG
12/13Z - Seminarium T.MAZ.SMINZ.SI.TTZXX
12/13Z - Seminarium dyplomowe II B.Z2s.SDA.SM.BBTSA
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.MAZ.TSP03.SM.TTZCG
12/13L - Elektyw IX- Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.PTGAS.SI.TTZTX
12/13L - Metody badań eksperymentalnych T.MAZ.PRO01.SM.TTZCG
12/13L - Metody badań eksperymentalnych T.MAZ.PRO03.SM.TTZCG
12/13L - Praktyka dyplomowa T.DZT.PRDYP.SM.TTZZX
12/13L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.MAZ.PRAC3.SM.TTZCG
12/13L - Seminarium T.MAZ.SEM01.SM.TTZCG
12/13L - Seminarium T.MAZ.SEM03.SM.TTZCG
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG
12/13L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.ZCZ.ZOZBZ.SI.TTZDX
13/14Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGOK.SI.TTZBX
13/14Z - Metody badań eksperymentalnych T.MAZ.PRO02.SM.TTZCG
13/14Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.MAZ.PPDIN.SI.TTZXX
13/14Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.TGK.PPDIN.NI.TTZXX
13/14Z - Seminarium T.MAZ.SEM02.SM.TTZCG
13/14Z - Seminarium T.MAZ.SMINZ.SI.TTZXX
13/14Z - Seminarium T.TGK.SMINZ.NI.TTZXX
13/14Z - Seminarium dyplomowe II B.Z2s.SDA.SM.BBTSA
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.MAZ.TSP03.SM.TTZCG
13/14L - Elektyw IX- Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.PTGAS.SI.TTZTX
13/14L - Metody badań eksperymentalnych T.MAZ.PRO01.SM.TTZCG
13/14L - Metody badań eksperymentalnych T.MAZ.PRO03.SM.TTZCG
13/14L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.MAZ.PRAC3.SM.TTZCG
13/14L - Seminarium T.MAZ.SEM01.SM.TTZCG
13/14L - Seminarium T.MAZ.SEM03.SM.TTZCG
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG
13/14L - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.MAZ.TSP03.SM.TTZCG
13/14L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.ZCZ.ZOZBZ.SI.TTZDX
14/15Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGOK.SI.TTZBX
14/15Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.MAZ.HPRZY.SI.TTDXX
14/15Z - Metody badań eksperymentalnych T.MAZ.PRO02.SM.TTZCG
14/15Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.MAZ.PPDIN.SI.TTZXX
14/15Z - Seminarium T.MAZ.SEM02.SM.TTZCG
14/15Z - Seminarium T.MAZ.SMINZ.SI.TTZXX
14/15Z - Seminarium dyplomowe II B.Z2s.SDA.SM.BBTSA
14/15Z - Technologia specjalizacyjna II: Żywienie w agroturystyce T.MAZ.TSP02.SM.TTZCG
14/15L - Elektyw IX-Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.TGAST.SI.TTZTX
14/15L - Metody badań eksperymentalnych T.MAZ.PRO01.SM.TTZCG
14/15L - Metody badań eksperymentalnych T.MAZ.PRO03.SM.TTZCG
14/15L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.MAZ.PRAC3.SM.TTZCG
14/15L - Seminarium T.MAZ.SEM03.SM.TTZCG
14/15L - Seminarium specjalizacyjne I T.MAZ.SESP1.SM.TTZCG
14/15L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.MAZ.ZOZZZ.SI.TTDXX
15/16Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGOK.SI.TTZBX
15/16Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.MAZ.HPRZY.SI.TTDXX
15/16Z - Metody badań eksperymentalnych T.MAZ.PRO02.SM.TTZCG
15/16Z - Praca inżynierska T.MAZ.PRINZ.SI.TTDXX
15/16Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.MAZ.PPDIN.SI.TTZXX
15/16Z - Seminarium T.MAZ.SMINZ.SI.TTZXX
15/16Z - Seminarium dyplomowe T.MAZ.SEMDY.SI.TTDXX
15/16Z - Seminarium specjalizacyjne II T.MAZ.SESP2.SM.TTZCG
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.MAZ.TSP03.SM.TTZCG
15/16L - Elektyw IX- Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.PTGAS.SI.TTZTX
15/16L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZCG.T
15/16L - Metody badań eksperymentalnych T.MAZ.PRO03.SM.TTZCG
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.MAZ.SDIPM.SM.TTZCG
15/16L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZCG.T
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.1s.TSP1.SM.TTZCG.T
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTDDO.T
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Wybrane aspekty higieny i bezpieczeństwa żywności T.1s.TSP2.SM.TTDDO.T
15/16L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.MAZ.ZOZZZ.SI.TTDXX
16/17Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.MAZ.HPRZY.SI.TTDXX
16/17Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTDDO.T
16/17Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZCG.T
16/17Z - Praca inżynierska T.MAZ.PRINZ.SI.TTDXX
16/17Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.MAZ.PPDIN.SI.TTZXX
16/17Z - Seminarium T.MAZ.SMINZ.SI.TTZXX
16/17Z - Seminarium dyplomowe T.MAZ.SEMDY.SI.TTDXX
16/17Z - Seminarium specjalizacyjne T.2s.SSP1.SM.TTDDO.T
16/17Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZCG.T
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.2s.TSP3.SM.TTZCG.T
16/17L - Elektyw IX-Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.TGAST.SI.TTZTX
16/17L - Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T
16/17L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZCG.T
16/17L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTDDO.T
16/17L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZCG.T
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTDDO.T
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCG.T
16/17L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZCG.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.1s.TSP1.SM.TTZCG.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTDDO.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Wybrane aspekty higieny i bezpieczeństwa żywności T.1s.TSP2.SM.TTDDO.T
16/17L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach T.3s.ZOZZ.SM.TTDDX.T
16/17L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.MAZ.ZOZZZ.SI.TTDXX
17/18Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T
17/18Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T
17/18Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTDDO.T
17/18Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZCG.T
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIj.SI.TJBJY.T
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.TGK.SDIPI.SI.TTZXX
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.TGK.SDPI.SI.TTDXX
17/18Z - Seminarium specjalizacyjne T.2s.SSP1.SM.TTDDO.T
17/18Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZCG.T
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.2s.TSP3.SM.TTZCG.T
17/18L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL91.SI.TTZTX.T
17/18L - Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZCG.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTDDO.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZCG.T
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.TGK.SDIPI.SI.TTZXX
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTDDO.T
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCG.T
17/18L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZCG.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.1s.TSP1.SM.TTZCG.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTDDO.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Wybrane aspekty higieny i bezpieczeństwa żywności T.1s.TSP2.SM.TTDDO.T
17/18L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach T.3s.ZOZZ.SM.TTDDX.T
17/18L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.6s.ZOZZ.SI.TTDDX.T
18/19Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T
18/19Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T
18/19Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTDDO.T
18/19Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZCG.T
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIj.SI.TTDDX.T
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIj.SI.TTZXX.T
18/19Z - Seminarium specjalizacyjne T.2s.SSP1.SM.TTDDO.T
18/19Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZCG.T
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.2s.TSP3.SM.TTZCG.T
18/19L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL91.SI.TTZTX.T
18/19L - Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZCG.T
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTDDO.T
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZCG.T
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTDDO.T
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCG.T
18/19L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZCG.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.1s.TSP1.SM.TTZCG.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTDDO.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Wybrane aspekty higieny i bezpieczeństwa żywności T.1s.TSP2.SM.TTDDO.T
18/19L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.6s.ZOZZ.SI.TTDDX.T
19/20Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T
19/20Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T
19/20Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTDDO.T
19/20Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZCG.T
19/20Z - Moduł kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.MK41.NM.TTDDY.T
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIj.SI.TJBJY.T
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIj.SI.TTDDX.T
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIj.SI.TTZXX.T
19/20Z - Seminarium specjalizacyjne T.2s.SSP1.SM.TTDDO.T
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.2s.TSP3.SM.TTZCG.T
19/20L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL92.SI.TTZTX.T
19/20L - Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T
19/20L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTDDO.T
19/20L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZCG.T
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTDDO.T
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCG.T
19/20L - Technologia specjalizacyjna I C: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTZCZ.T
19/20L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach T.4s.ZOZZ.NM.TTDDY.T
19/20L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.6s.ZOZZ.SI.TTDDX.T
Prowadzone przedmioty
07/08L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZXX:
Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2), Wykład (grupa 3)
08/09Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09Z - Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronoicznych T.MAZ.TGPPK.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
08/09L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2), Wykład (grupa 3), Wykład (grupa 4), Wykład (grupa 5)
08/09L - Elektyw IX- Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.PTGAS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.MAZ.TGPPK.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
09/10Z - Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.JSMAZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.MAZ.SZJWL.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.TGEOK.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw kierunkowy IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.9TGOK.NI.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I: Żywienie a zdrowie człowieka T.MAZ.09E11.SM.TTZCG:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.JLMAZ.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.JSMAZ.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Żywienie w agroturystyce T.MAZ.TSP02.SM.TTZCG:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.MAZ.TSP03.SM.TTZCG:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi klienta T.MAZ.9PTGE.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.JSMAZ.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.MAZ.SZJWL.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna II: Żywienie w agroturystyce T.MAZ.TSP02.SM.TTZCG:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Zasady higieny żywienia T.ZCZ.TSP03.SM.TTZCH:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw IX-Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.TGAST.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw kierunkowy IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.9TGOK.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
10/11L - Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.JSMAZ.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Żywienie w agroturystyce T.MAZ.TSP02.SM.TTZCG:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.MAZ.TGPPK.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.MAZ.TSP03.SM.TTZCG:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.MAZ.TGPPK.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.MAZ.TSP03.SM.TTZCG:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.ZCZ.ZOZBZ.SI.TTZDX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGOK.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.MAZ.TSP03.SM.TTZCG:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.MAZ.TSP03.SM.TTZCG:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.ZCZ.ZOZBZ.SI.TTZDX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGOK.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw IX-Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.TGAST.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.MAZ.ZOZZZ.SI.TTDXX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGOK.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.MAZ.TSP03.SM.TTZCG:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTDDO.T:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.MAZ.ZOZZZ.SI.TTDXX:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.2s.TSP3.SM.TTZCG.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw IX-Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.TGAST.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTDDO.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.MAZ.ZOZZZ.SI.TTDXX:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.2s.TSP3.SM.TTZCG.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL91.SI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTDDO.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach T.3s.ZOZZ.SM.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.6s.ZOZZ.SI.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIj.SI.TTDDX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIj.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.2s.TSP3.SM.TTZCG.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL91.SI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTDDO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCG.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.1s.TSP1.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach T.3s.ZOZZ.SM.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.6s.ZOZZ.SI.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Moduł kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.MK41.NM.TTDDY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIj.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.2s.TSP3.SM.TTZCG.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTDDO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCG.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I C: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach T.3s.ZOZZ.SM.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach T.4s.ZOZZ.NM.TTDDY.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)