współpracownik, współpracownik, współpracownik oraz współpracownik w jednostce Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt
|
Mariola Pabiańczyk
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Prowadzone przedmioty
17/18Z - Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Podstawy produkcji zwierzęcej R.5s.PPZ.SL.REKXX.H:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
17/18Z - Produkcja zwierzęca R.5s.PRZ.NI.RROAX.H:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Technologia w produkcji zwierzęcej W.3s.TwPZ.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18L - Hodowla trzody chlewnej H.4s.HTC.SI.HZOTY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Metody kształtowania behawioru i optymalizacji dobrostanu świń H.ZHT.MET9.SI.HZOHX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Wykorzystanie zwierząt gospodarskich i laboratoryjnych w badaniach naukowych H.5s.WYK.SI.HZOBY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Hodowla trzody chlewnej H.4s.HTC.SI.HZOTY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Podstawy produkcji surowców zwierzęcych T.2s.PPSW.SI.TJBJY.H:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Proekologiczne metody chowu zwierząt gospodarskich H.1s.PRO.SM.HZOUY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Proekologiczne metody chowu zwierząt gospodarskich H.1s.PRO.SM.HZOZY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia produkcji zwierzęcej R.4s.TPZ.SL.RZAXY.H:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
19/20Z - Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.HTC.CZYN9.NI.HZONX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Hodowla trzody chlewnej H.5s.TRZ.NI.HZONY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
19/20Z - Podstawy produkcji zwierzęcej R.5s.PPZ.SL.REKXX.H:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3)
19/20L - Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.ZHT.DET9.NI.HZONY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.GHZ.CDJM9.NI.HZONZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Etologia stosowana H.GHZ.ETOS9.SL.HBIOZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Niekonwencjonalne i proekologiczne sposoby użytkowania świn H.GHZ.NPSU9.SI.HZOHZ:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Biologiczne mechanizmy zachowania świń H.GHZ.BMZS9.SM.HZOUZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24L - Etologia kognitywna H.6s.EK.SI.HETOZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)