![]() |
aktywny pracownik nieetatowy
|

mgr inż.
Mariola Pabiańczyk
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Prowadzone przedmioty
17/18Z - Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Podstawy produkcji zwierzęcej R.5s.PPZ.SL.REKXX.H:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
17/18Z - Produkcja zwierzęca R.5s.PRZ.NI.RROAX.H:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Technologia w produkcji zwierzęcej W.3s.TwPZ.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18L - Hodowla trzody chlewnej H.4s.HTC.SI.HZOTY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Metody kształtowania behawioru i optymalizacji dobrostanu świń H.ZHT.MET9.SI.HZOHX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Wykorzystanie zwierząt gospodarskich i laboratoryjnych w badaniach naukowych H.5s.WYK.SI.HZOBY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Hodowla trzody chlewnej H.4s.HTC.SI.HZOTY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Podstawy produkcji surowców zwierzęcych T.2s.PPSW.SI.TJBJY.H:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Proekologiczne metody chowu zwierząt gospodarskich H.1s.PRO.SM.HZOUY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Proekologiczne metody chowu zwierząt gospodarskich H.1s.PRO.SM.HZOZY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia produkcji zwierzęcej R.4s.TPZ.SL.RZAXY.H:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
19/20Z - Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.HTC.CZYN9.NI.HZONX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Hodowla trzody chlewnej H.5s.TRZ.NI.HZONY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1)