aktywny pracownik nieetatowy
|
dr hab. inż.
Monika Wszołek
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
08/09Z - Elektyw III - Technologia mleczarstwa T.PPZ.9K02L.SI.TTZTX
08/09Z - Elektyw III- Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZTX
08/09Z - Elektyw kierunkowy III: Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.NI.TTZTX
08/09Z - Elektyw kierunkowy III: Technologia mleczarstwa T.PPZ.9K02L.NI.TTZTX
08/09Z - Technologia przetwórstwa mleka T.PPZ.OTPML.NI.TTZXX
09/10Z - Elektyw III- Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZTX
09/10Z - Elektyw kierunkowy III: Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.NI.TTZTX
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy napoje i lody T.PPZ.82TTM.NI.TTZXX
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL
10/11Z - Elektyw III- Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZTX
10/11Z - Elektyw kierunkowy III: Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.NI.TTZTX
10/11Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZBX
10/11Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX
10/11Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL
10/11L - Zarządzanie jakością T.DZT.ZAJAK.SI.TTWTX
11/12Z - Elektyw III- Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZTX
11/12Z - Elektyw kierunkowy III: Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.NI.TTZTX
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny II: Fałszowanie żywności T.PPZ.09E16.SM.TTZTL
11/12Z - Seminarium T.PPZ.S02XL.NM.TTZTL
11/12Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZBX
11/12Z - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP21.NM.TTZTL
11/12L - Seminarium II T.PPZ.SEM02.NM.TTZTL
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL
11/12L - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.PPZ.TSP03.SM.TTZTL
11/12L - Zarządzanie jakością T.DZT.ZAJAK.SI.TTWTX
12/13Z - Elektyw III- Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZTX
12/13Z - Elektyw kierunkowy III: Technologia mleczarstwa T.PPZ.9K02L.NI.TTZTX
12/13Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZBX
12/13Z - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP21.NM.TTZTL
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Fałszowanie żywności T.PPZ.09E16.SM.TTZTL
12/13L - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO03.SM.TTZTL
12/13L - Praktyka dyplomowa T.DZT.PRAKT.NM.TTZXX
12/13L - Seminarium II T.PPZ.SEM02.NM.TTZTL
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL
12/13L - Zarządzanie jakością T.DZT.ZAJAK.SI.TTWTX
13/14Z - Elektyw III- Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZTX
13/14Z - Elektyw kierunkowy III: Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.NI.TTZTX
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Fałszowanie żywności T.PPZ.09E34.NM.TTZTL
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Regionalne produkty mleczne T.PPZ.09E21.SM.TTZTL
13/14Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZBX
13/14Z - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP21.NM.TTZTL
13/14Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX
13/14Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX
13/14L - Praktyka dyplomowa T.DZT.PRAKT.NM.TTZXX
13/14L - Seminarium II T.PPZ.SEM02.NM.TTZTL
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL
13/14L - Zarządzanie jakością T.DZT.ZAJAK.SI.TTWTX
14/15Z - Elektyw III - Technologia mleczarstwa T.PPZ.9K02L.SI.TTZTX
14/15Z - Elektyw kierunkowy III: Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.NI.TTZTX
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Fałszowanie żywności T.PPZ.09E34.SM.TTZTL
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Regionalne produkty mleczne T.PPZ09E21.NM.TTZTL
14/15Z - Przygotowanie pracy magisterskiej T.PPZ.PRAC3.NM.TTZTL
14/15Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZBX
14/15Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX
14/15Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produktów do smarowania pieczywa T.PPZ.09E17.SM.TTZTL
14/15L - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO01.SM.TTZTL
14/15L - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO03.SM.TTZTL
14/15L - Praktyka dyplomowa T.DZT.PRAKT.NM.TTZXX
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL
14/15L - Zarządzanie jakością T.DZT.ZAJAK.SI.TTWTX
15/16Z - Elektyw III- Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZTX
15/16Z - Elektyw kierunkowy III: Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.NI.TTZTX
15/16Z - Seminarium T.PPZ.SMINZ.NI.TTZXX
15/16Z - Seminarium T.PPZ.SMINZ.SI.TTZXX
15/16Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTDXX
15/16Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZBX
15/16Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX
15/16Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Regionalne produkty mleczne T.PPZ.09E33.SM.TTZTS
15/16L - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO03.SM.TTZTL
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.SM.TTZTL.T
15/16L - Zarządzanie jakością T.DZT.ZAJAK.SI.TTWTX
16/17Z - Elektyw III- Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZTX
16/17Z - Elektyw kierunkowy III: Technologia mleczarstwa T.PPZ.9K02L.NI.TTZTX
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Fałszowanie żywności T.F2.ES34.SM.TTZTL.T
16/17Z - Seminarium T.PPZ.SMINZ.SI.TTZXX
16/17Z - Seminarium inżynierskie T.PPZ.SMINZ.SI.TTWTX
16/17Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.5s.SZJZ.SI.TJBJY.T
16/17Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTDXX
16/17Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZBX
16/17Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX
16/17Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX
16/17L - Bezpieczeństwo żywności i systemy jakości R.1s.BZS.SM.RBIOY
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.SM.TTZTL.T
17/18Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.SI.TTZTX.T
17/18Z - Elektyw III: Technologia mleczarstwa T.F5.EL32.NI.TTZTX.T
17/18Z - Kształtowanie jakości żywności pochodzenia zwierzęcego T.1s.KJZW.SP.TJSGY.T
17/18Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTDXX
17/18Z - Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym ISO-9000 T.1s.ZJWP.SP.TJSGY.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produktów do smarowania pieczywa T.F3.ES13.SM.TTZTL.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Fałszowanie żywności T.F3.ES22.SM.TTZTL.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.SM.TTZTL.T
17/18L - Zarządzanie jakością T.6s.ZAZJ.SI.TTWTX.T
18/19Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.SI.TTZTX.T
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Fałszowanie żywności T.F2.ES34.SM.TTZTL.T
18/19Z - Systemy zapewniania jakości żywności T.3s.SZJZ.SP.TZCDY.T
18/19Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.5s.SZJZ.SI.TJBJY.T
18/19Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.7s.SZJZ.SI.TTDDX.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.SM.TTZTL.T
19/20Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.SI.TTZTX.T
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Fałszowanie żywności T.F2.ES34.SM.TTZTL.T
19/20Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.7s.SZJZ.SI.TTDDX.T
20/21Z - Systemy zapewniania jakości żywności T.3s.SZJZ.SP.TZCDY.T
22/23Z - Systemy zapewniania jakości żywności T.3s.SZJZ.SP.TZCDY.T
Prowadzone przedmioty
08/09Z - Elektyw specjalizacyjny II - Regionalne produkty mleczarskie T.PPZ.9S02L.NM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09Z - Technologia przetwórstwa mleka T.PPZ.OTPML.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.PPZ.DTO1L.NM.TTZTL:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
08/09L - Elektyw specjalizacyjny I - Regionalne produkty mleczarskie T.PPZ.9S01L.NM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw III- Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Wybrane zagadnienia w przetwórstwie mleka T.PPZ.TSP01.SM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy napoje i lody T.PPZ.82TTM.NI.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Zarządzanie jakością T.DZT.ZAJAK.SI.TTWTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny II - Regionalne produkty mleczarskie T.PPZ.9S02L.NM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Standardy Unii Europejskiej T.SPO.STAND.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP21.NM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw III: Kształtowanie jakości produktów mleczarskich T.PPZ.9LJPM.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Zarządzanie jakością T.DZT.ZAJAK.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Regionalne produkty mleczne T.PPZ.09E21.SM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Regionalne produkty mleczne T.PPZ09E21.NM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP21.NM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 5), Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Zarządzanie jakością T.DZT.ZAJAK.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw III- Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Regionalne produkty mleczne T.PPZ.09E21.SM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Standardy Unii Europejskiej T.SPO.STAND.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP21.NM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw III: Kształtowanie jakości produktów mleczarskich T.PPZ.9LJPM.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Regionalne produkty mleczne T.PPZ09E21.NM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZDX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 4), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw III: Kształtowanie jakości produktów mleczarskich T.PPZ.9LJPM.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produktów do smarowania pieczywa T.PPZ.09E17.SM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.PPZ.TSP02.SM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Zarządzanie jakością T.DZT.ZAJAK.SI.TTWTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 6), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Regionalne produkty mleczne T.PPZ.09E33.SM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.PPZ.SDIPM.SM.TTZTL:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
15/16L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.SI.TTZIX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.SM.TTZTL.T:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Zarządzanie jakością T.DZT.ZAJAK.SI.TTWTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.5s.SZJZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ5.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw III: Kształtowanie jakości produktów mleczarskich T.F4.EL32.SI.TTWTX.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTL.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.SI.TTZIX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.SM.TTZTL.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Kształtowanie jakości żywności pochodzenia zwierzęcego T.1s.KJZW.SP.TJSGY.T:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.PPZ.SDIPI.SI.TTZXX:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 4)
17/18Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.5s.SZJZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym ISO-9000 T.1s.ZJWP.SP.TJSGY.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Technologia produktów do smarowania pieczywa T.F3.ES13.SM.TTZTL.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTL.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZIX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.SM.TTZTL.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Fałszowanie żywności T.F2.ES34.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Systemy zapewniania jakości żywności T.3s.SZJZ.SP.TZCDY.T:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.5s.SZJZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.5s.ZBJZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
18/19L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZIX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.SM.TTZTL.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTL.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II J: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.SM.TTZJZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.NI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
20/21Z - Systemy zapewniania jakości żywności T.3s.SZJZ.SP.TZCDY.T:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna II C: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.NM.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZOX.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)