Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Towaroznawstwo produktów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.1s.TPRZ.SI.TGCXZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2023/2024

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:45 - 19:00, sala 0.104
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:45 - 19:00, sala 0.108
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 14:00, sala 0.73
Agnieszka Pluta-Kubica, Maria Walczycka, Magda Filipczak-Fiutak, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Krzysztof Buksa 13/ szczegóły
2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 15:45, sala 0.104
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 15:45, sala 0.108
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 19:00, sala 0.73
Maria Walczycka, Agnieszka Pluta-Kubica, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Krzysztof Buksa, Magda Filipczak-Fiutak 13/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)