Metody badań eksperymentalnych 1 T.3s.MBEK.NM.TTDXZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2022/2023
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 20:45,
sala 1.106 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:00 - 20:45, sala 1.106 |
Ewa Piątkowska, Jacek Rożnowski, Katarzyna Drzewowska, Sławomir Pietrzyk, Kinga Dziadek, Aneta Kopeć, Jacek Słupski, Magdalena Surma, Agnieszka Zawiślak, Joanna Kapusta-Duch | 16/ |
|
2 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 20:45,
sala 1.71 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:00 - 20:45, sala 1.71 |
Adam Florkiewicz, Aneta Kopeć, Joanna Kapusta-Duch, Radosława Skoczeń-Słupska, Joanna Sobolewska-Zielińska, Renata Kostogrys, Marcin Łukasiewicz, Joanna Kruk, Kinga Dziadek, Katarzyna Petka-Poniatowska, Sławomir Pietrzyk | 16/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.