profesor w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
prof. dr hab. inż.
Krzysztof Żyła
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
wtorek 10-11.30, Tuesday. 10.-11.30 a.m.
Zainteresowania
Moje doświadczenie i dorobek naukowy dotyczy praktycznego wykorzystania enzymów syntetyzowanych przez mikroorganizmy w przetwórstwie żywności i w żywieniu drobiu. Prace te związane są z wykorzystaniem nietypowego bioreaktora jakim jest przewód pokarmowy (człowieka, ptaków) do biokonwersji, za pomocą enzymów dodanych , składników żywności i pasz do związków bioaktywnych zmieniających odporność, mających działanie przeciwutleniające i przeciwnowotworowe (inozytole, fosforany mio-inozytolu).
Koordynowane przedmioty
07/08Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX
07/08Z - Biochemia T.BTZ.BIOCT.NI.TTZTX
07/08L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX
08/09Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX
08/09Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZBX
08/09Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX
08/09Z - Biochemia T.BTZ.BIOCT.NI.TTZTX
08/09Z - Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX
08/09L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX
08/09L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX
08/09L - Biotechnologia żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZCX
08/09L - Enzymologia B.4s.ENZ.SI.BBTSX
09/10Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX
09/10Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZBX
09/10Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX
09/10Z - Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX
09/10Z - Podstawy produkcji enzymów B.W7T.POPRE.SI.BBTSX
09/10Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.BTZ.PPDIN.SI.TTZXX
09/10Z - Seminarium T.BTZ.SMINZ.SI.TTZXX
09/10L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX
09/10L - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTWTX
09/10L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX
09/10L - Biotechnologia żywności T.BTZ.BIOTE.SI.TTZBX
09/10L - Biotechnologia żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZCX
10/11Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX
10/11Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZBX
10/11Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX
10/11Z - Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX
10/11Z - Biotechnologia żywności T.BTZ.BTZYW.NI.TTZTX
10/11Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA
10/11Z - Food fermentations B.2s.FFE.SM.BBTSX
10/11Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.BTZ.PPDIN.SI.TTZXX
10/11Z - Seminarium dyplomowe II B.Z2s.SDB.SM.BBTSX
10/11L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX
10/11L - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTWTX
10/11L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX
10/11L - Biotechnologia żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZCX
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.BTZ.DOSAD.SM.TTZTB
10/11L - Inżynieria genetyczna w produkcji żywności T.BTZ.INZGE.SI.TTWTX
10/11L - Seminarium T.BTZ.SEM01.SM.TTZTB
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Biochemia żywności T.BTZ.TSP01.SM.TTZTB
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Mikrobiologia przemysłowa T.BTZ.TSP02.SM.TTZTB
11/12Z - Applied Industrial Enzymology E.1.AIE.SC.ECTIE.T
11/12Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX
11/12Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZBX
11/12Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX
11/12Z - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTZDX
11/12Z - Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX
11/12Z - Biotechnologia żywności T.BTZ.BTZYW.NI.TTZTX
11/12Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA
11/12Z - Food fermentations B.2s.FFE.SM.BBTSX
11/12Z - Inżynieria genetyczna w produkcji żywności T.BTZ.INZGE.SI.TTWTX
11/12L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX
11/12L - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTWTX
11/12L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX
11/12L - Biotechnologia żywności T.BTZ.BIOTE.SI.TTZBX
11/12L - Biotechnologia żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZCX
11/12L - Elektyw X: Biotechnologia żywności T.BTZ.09EK1.SI.TTZDX
11/12L - Inżynieria genetyczna w produkcji żywności T.BTZ.INZGE.SI.TTWTX
11/12L - Seminarium T.BTZ.SEM01.SM.TTZTB
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Biochemia żywności T.BTZ.TSP01.SM.TTZTB
12/13Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX
12/13Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZBX
12/13Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX
12/13Z - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTZDX
12/13Z - Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX
12/13Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA
12/13Z - Food fermentations B.2s.FFE.SM.BBTSX
12/13Z - Seminar in English B.2s.SEN.SM.BBTSX
12/13L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX
12/13L - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTWTX
12/13L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX
12/13L - Biotechnologia żywności T.BTZ.BIOTE.SI.TTZBX
12/13L - Biotechnologia żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZCX
12/13L - Elektyw X: Biotechnologia żywności T.BTZ.09EK1.SI.TTZDX
12/13L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.BTZ.9ENZ1.SM.TTZXX
12/13L - Inżynieria genetyczna w produkcji żywności T.BTZ.INZGE.SI.TTWTX
13/14Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZBX
13/14Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX
13/14Z - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTDXX
13/14Z - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTZIX
13/14Z - Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX
13/14Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA
13/14Z - Food Fermentations T.BTZ.09EK1.SM.TTZXX
13/14Z - Food fermentations B.2s.FFE.SM.BBTSX
13/14Z - Seminar in English B.2s.SEN.SM.BBTSX
13/14L - Applied Industrial Enzymology T.BTZ.APINE.SM.TTZXX
13/14L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX
13/14L - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTWTX
13/14L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX
13/14L - Biotechnologia żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZCX
13/14L - Elektyw X: Biotechnologia żywności T.BTZ.09E01.SI.TTDXX
13/14L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.BTZ.9ENZ1.SM.TTZXX
13/14L - Inżynieria genetyczna w produkcji żywności T.BTZ.INZGE.SI.TTWTX
13/14L - Practicum magisterskie B.O1B.PRMAG.SM.BBTSX
13/14L - Praktyka dyplomowa B.1s.PRD.SM.BBTSX
13/14L - Seminarium dyplomowe III B.Z3sB.SED.SM.BBTSX
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Biochemia żywności T.BTZ.TSP01.SM.TTZTX
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Enzymy żywności i ich analityka T.BTZ.TSP23.SM.TTZTX
14/15Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZBX
14/15Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX
14/15Z - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTDXX
14/15Z - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTZIX
14/15Z - Biochemia żywności T.BTZ.BIOZC.SI.TTZIX
14/15Z - Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX
14/15Z - Biotechnologia żywności T.BTZ.BIOZY.SI.TTZIX
14/15Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.BTZ.DIAND.SM.TTZTX
14/15Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA
14/15Z - Food Fermentations T.BTZ.09EK1.SM.TTZXX
14/15Z - Food fermentations B.2s.FFE.SM.BBTSX
14/15Z - Prawo i etyka w biotechnologii T.BTZ.PRETB.SI.TTZIX
14/15Z - Seminar in English B.2s.SEN.SM.BBTSX
14/15Z - Seminarium T.BTZ.SMINZ.SI.TTZXX
14/15Z - Seminarium II T.BTZ.SEM02.SM.TTZT
14/15L - Applied Industrial Enzymology T.BTZ.APINE.SM.TTZXX
14/15L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX
14/15L - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTWTX
14/15L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX
14/15L - Biotechnologia żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZCX
14/15L - Elektyw X: Biotechnologia żywności T.BTZ.09E01.SI.TTDXX
14/15L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.BTZ.9ENZ1.SM.TTZXX
14/15L - Inżynieria genetyczna w produkcji żywności T.BTZ.INZGE.SI.TTWTX
14/15L - Practicum magisterskie B.O1B.PRMAG.SM.BBTSX
14/15L - Seminarium dyplomowe III B.Z3sB.SED.SM.BBTSX
14/15L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.BTZ.SEMSP.SM.TTZT
15/16Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TJBJY.T
15/16Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX
15/16Z - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTDXX
15/16Z - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTZIX
15/16Z - Biochemia żywności T.BTZ.BIOZC.SI.TTZIX
15/16Z - Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX
15/16Z - Biotechnologia żywności T.BTZ.BIOZY.SI.TTZIX
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.BTZ.DOIAD.SM.TTZTB
15/16Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA
15/16Z - Food fermentations B.2s.FFE.SM.BBTSX
15/16Z - Prawo i etyka w biotechnologii T.BTZ.PRETB.SI.TTZIX
15/16Z - Seminar in English B.2s.SEN.SM.BBTSX
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Enzymy żywności i ich analityka T.BTZ.TSP31.SM.TTZTX
15/16L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX
15/16L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX
15/16L - Biotechnologia żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZCX
15/16L - Biotechnologia żywności II B.F2.BIZ.SM.BBTSX
15/16L - Elektyw X: Biotechnologia żywności T.BTZ.09E01.SI.TTDXX
15/16L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T
15/16L - Inżynieria genetyczna w produkcji żywności T.BTZ.INZGE.SI.TTWTX
15/16L - Przedmiot realizowany na innym kierunku studiów: Inżynieria genetyczna w produkcji żywności T.1s.IGPZ.SM.TTZXX.T
15/16L - Seminarium dyplomowe III B.Z3sB.SED.SM.BBTSX
15/16L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.BTZ.SEMSP.SM.TTZT
16/17Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TJBJY.T
16/17Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTDDX.T
16/17Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZIX.T
16/17Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTX.T
16/17Z - Biochemia żywności T.BTZ.BIOZC.SI.TTZIX
16/17Z - Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX
16/17Z - Biotechnologia żywności T.BTZ.BIOZY.SI.TTZIX
16/17Z - Enzymologia żywności B.F3.ENZ.SM.BBTSX
16/17Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA
16/17Z - Food fermentations B.2s.FFE.SM.BBTSX
16/17Z - Molekularne podstawy genetycznych modyfikacji żywności T.5s.MPGM.SI.TJBJY.T
16/17Z - Praca inżynierska T.BTZ.PRINZ.SI.TTDXX
16/17Z - Prawo i etyka w biotechnologii T.BTZ.PRETB.SI.TTZIX
16/17Z - Seminarium dyplomowe T.BTZ.SEMDY.SI.TTDXX
16/17L - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TJBJY.T
16/17L - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTX.T
16/17L - Biochemia T.4s.BIOC.SI.TTWTX.T
16/17L - Biochemia T.4s.BIOC.SI.TTZCX.T
16/17L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX
16/17L - Biotechnologia żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZCX
16/17L - Elektyw X: Bioprocesy w produkcji żywności T.F4.EL02.SI.TTDDX.T
16/17L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T
17/18Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTDDX.T
17/18Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZIX.T
17/18Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTX.T
17/18Z - Biochemia żywności O.6sz.BIZ.SI.OBTSZ
17/18Z - Biochemia żywności T.5s.BZYW.SI.TTZIX.T
17/18Z - Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZIX.T
17/18Z - Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZTX.T
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTN.T
17/18Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA
17/18Z - Food fermentations B.2s.FFE.SM.BBTSX
17/18Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTN.T
17/18Z - Molekularne podstawy genetycznych modyfikacji żywności T.5s.MPGM.SI.TJBJY.T
17/18Z - Prawo i etyka w biotechnologii T.5s.PIEB.SI.TTZIX.T
17/18Z - Seminar in English B.2s.SEN.SM.BBTSX
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Enzymy żywności i ich analityka T.2s.TSP3.SM.TTZTN.T
17/18Z - Żywność genetycznie modyfikowana T.1s.ZGMZ.SP.TJSGY.T
17/18L - Biochemia T.4s.BIOC.SI.TTZCX.T
17/18L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX
17/18L - Elektyw X: Bioprocesy w produkcji żywności T.F4.EL02.SI.TTDDX.T
17/18L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T
17/18L - Inżynieria genetyczna w produkcji żywności T.6s.IGPZ.SI.TTWTX.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTN.T
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.BTZ.SDIPI.SI.TTZXX
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTN.T
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska III B.3s.SPM.SM.BBTSX
18/19Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TBSBY.T
18/19Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTDDX.T
18/19Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZIX.T
18/19Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTX.T
18/19Z - Biochemia żywności O.6sz.BIZ.SI.OBTSZ
18/19Z - Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZIX.T
18/19Z - Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZTX.T
18/19Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA
18/19Z - Food fermentations B.2s.FFE.SM.BBTSX
18/19Z - Molekularne podstawy genetycznych modyfikacji żywności T.5s.MPGM.SI.TJBJY.T
18/19Z - Prawo i etyka w biotechnologii T.5s.PIEB.SI.TTZIX.T
18/19L - Biochemia T.4s.BIOC.SI.TTZCX.T
18/19L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX
18/19L - Elektyw X: Biotechnologia żywności T.F4.EL01.SI.TTDDX.T
18/19L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTN.T
18/19L - Optional course III: Applied industrial enzymology T.F1a.O31.SM.TTZYY.T
19/20Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TBSBY.T
19/20Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTDDX.T
19/20Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZOX.T
19/20Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTX.T
19/20Z - Biochemia żywności O.6sz.BIZ.SI.OBTSZ
19/20Z - Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZTX.T
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTN.T
19/20Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA
19/20Z - Food fermentations B.2s.FFE.SM.BBTSX
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Enzymy żywności i ich analityka T.2s.TSP3.SM.TTZTN.T
19/20L - Biochemia T.4s.BIOC.SI.TTZCX.T
19/20L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX
19/20L - Elektyw X: Biotechnologia żywności T.F4.EL01.SI.TTDDX.T
19/20L - Elektyw kierunkowy III: The basics of industrial enzymology T.F1a.E32.SM.TFTZZ.T
19/20L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T
19/20L - Elektyw z zakresu wybranych zagadnień z enzymologii: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.ELE1.SM.TBSBZ.T
20/21Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TBSBZ.T
20/21Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTDDZ.T
20/21Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTZ.T
20/21Z - Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZOX.T
20/21Z - Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZTX.T
20/21Z - Enzymy żywności i ich analityka O.2s.EZA.SM.OBTAZ
20/21Z - Food fermentations O.2s.FFE.SM.OBTSZ
20/21Z - Molekularne podstawy genetycznych modyfikacji żywności T.7s.MPGM.SI.TJBJY.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TBSBY.T
20/21L - Biochemia T.4s.BIOC.SI.TTZCZ.T
20/21L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX
20/21L - Elektyw X: Biotechnologia żywności T.F4.EL01.SI.TTDDZ.T
20/21L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T
20/21L - Metody badań eksperymentalnych 1 E T.1s.MBE1.SM.TTZEZ.T
21/22Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TBSBZ.T
21/22Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTDDZ.T
21/22Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTZ.T
21/22Z - Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZTZ.T
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych E T.2s.DSAD.SM.TTZEZ.T
21/22Z - Elektyw V: Biotechnologia żywności pochodzenia roślinnego T.F5.EL52.SI.TBSBZ.T
21/22Z - Enzymy żywności i ich analityka O.2s.EZA.SM.OBTAZ
21/22Z - Food fermentations O.2s.FFE.SM.OBTSZ
21/22Z - Molekularne podstawy genetycznych modyfikacji żywności T.7s.MPGM.SI.TJBJY.T
21/22Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TBSBY.T
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III E: Enzymy żywności i ich analityka T.2s.TSP3.SM.TTZEZ.T
21/22L - Biochemia T.4s.BIOC.SI.TTZCZ.T
21/22L - Biochemia żywności O.6s.BIZ.SI.OBTSZ
21/22L - Elektyw X: Biotechnologia żywności T.F4.EL01.SI.TTDDZ.T
21/22L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T
21/22L - Praca magisterska E T.3s.PMGR.SM.TTZEZ.T
22/23Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTDDZ.T
22/23Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTZ.T
22/23Z - Biochemia żywności O.6sz.BIZ.SI.OBTSZ
22/23Z - Food fermentations O.2s.FFE.SM.OBTSZ
22/23L - Biochemia T.4s.BIOC.SI.TTZCZ.T
22/23L - Biochemia żywności O.6s.BIZ.SI.OBTSZ
22/23L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T
22/23L - Metody badań eksperymentalnych 1 E T.1s.MBE1.SM.TTZEZ.T
22/23L - Optional course (main field) III: The basics of industrial enzymology T.F1a.E34.SM.TFTZZ.T
23/24Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTDDZ.T
23/24Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTZ.T
23/24Z - Biochemia żywności O.6sz.BIZ.SI.OBTSZ
23/24Z - Food Fermentations T.1sa.FFER.SI.TTERA
23/24Z - Food fermentations O.2s.FFE.SM.OBTSZ
23/24L - Biochemia T.4s.BIOC.SI.TTZCZ.T
23/24L - Biochemia żywności O.6s.BIZ.SI.OBTSZ
23/24L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T
23/24L - Optional course (main field) III: The basics of industrial enzymology T.F1a.E34.SM.TFTZZ.T
Prowadzone przedmioty
09/10Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
10/11Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.BTZ.DOSAD.SM.TTZTB:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Biochemia żywności T.BTZ.TSP01.SM.TTZTB:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Mikrobiologia przemysłowa T.BTZ.TSP02.SM.TTZTB:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Applied Industrial Enzymology E.1.AIE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.BTZ.9ENZ1.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.BTZ.9ENZ1.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Enzymy żywności i ich analityka T.BTZ.TSP23.SM.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.BTZ.9ENZ1.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.BTZ.DOIAD.SM.TTZTB:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Enzymy żywności i ich analityka T.BTZ.TSP31.SM.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Przedmiot realizowany na innym kierunku studiów: Inżynieria genetyczna w produkcji żywności T.1s.IGPZ.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Molekularne podstawy genetycznych modyfikacji żywności T.5s.MPGM.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Molekularne podstawy genetycznych modyfikacji żywności T.5s.MPGM.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Enzymy żywności i ich analityka T.2s.TSP3.SM.TTZTN.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Żywność genetycznie modyfikowana T.1s.ZGMZ.SP.TJSGY.T:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Molekularne podstawy genetycznych modyfikacji żywności T.5s.MPGM.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Enzymy żywności i ich analityka T.2s.TSP3.SM.TTZTN.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw kierunkowy III: The basics of industrial enzymology T.F1a.E32.SM.TFTZZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Molekularne podstawy genetycznych modyfikacji żywności T.7s.MPGM.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych E T.2s.DSAD.SM.TTZEZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw V: Biotechnologia żywności pochodzenia roślinnego T.F5.EL52.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Molekularne podstawy genetycznych modyfikacji żywności T.7s.MPGM.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III E: Enzymy żywności i ich analityka T.2s.TSP3.SM.TTZEZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Optional course (main field) III: The basics of industrial enzymology T.F1a.E34.SM.TFTZZ.T:
Wykład (grupa 1)