Seminar in English
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | B.2s.SEN.SM.BBTSX | Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Seminar in English | ||
Jednostka: | Katedra Biotechnologii Żywności | ||
Grupy: | |||
Punkty ECTS i inne: |
2.00 ![]() |
||
Język prowadzenia: | angielski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2017/2018" (zakończony)
Okres: | 2017-10-01 - 2018-02-25 |
![]() |
Typ zajęć: |
Seminarium, 20 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Krzysztof Żyła | |
Prowadzący grup: | Andrzej Danel, Ewa Grzebelus, Ewelina Jamróz, Bożena Jarosz, Karen Khachatryan, Agnieszka Kiełkowska, Renata Kostogrys, Marcin Łukasiewicz, Marek Ostafin, Paweł Satora, Agnieszka Synowiec, Paweł Szlachcic, Krzysztof Żyła | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Seminarium - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.