![]() |
aktywny pracownik nieetatowy
|

dr inż.
Anna Dobosz-Kobędza
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Termin konsultacji:
wtorek 10:00-11:00
czwartek 10:00-11:00
Koordynowane przedmioty
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I F: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F2.ES13.NM.TTZFZ.T
20/21Z - Elektyw I: Technologia przemysłów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZOX.T
Prowadzone przedmioty
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.KTW.09E34.SM.TTZTW:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14L - Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.KTW.09EK1.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Elektyw kierunkowy I:Produkcja i znaczenie żywieniowe czekolady T.KTW.09E11.SM.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.KTW.09E33.NM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.KTW.09E34.SM.TTZTW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja i znaczenie żywieniowe czekolady T.F2.EK1j.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna II F: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.NM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.F4.2EL2.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I F: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F2.ES13.NM.TTZFZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II M: Technologia cukiernictwa T.1s.TSP2.SM.TTZMZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Elektyw I: Technologia przemysłów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
20/21Z - Elektyw kierunkowy I: Produkcja i znaczenie żywieniowe czekolady T.F2.EK1v.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny 3 M: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.F2.ES33.SM.TTZMZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny III F: Polisacharydy - nowoczesne składniki żywności T.F3.ES32.NM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 4)
20/21L - Elektyw 2: Podstawy technologii cukierniczej i ciastkarskiej T.F4.2EL2.SI.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)