Plan zajęć przedmiotu Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych [T.F6.EL22.NI.TTZTZ.T] Semestr letni 2021/2022
- Semestr letni 2024/2025
- Semestr letni 2023/2024
- Semestr letni 2022/2023
- Semestr letni 2021/2022
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Halina Gambuś, Jarosław Korus
jednokrotnieHalina Gambuś, Jarosław Korus
jednokrotnieHalina Gambuś, Jarosław Korus
jednokrotnieHalina Gambuś, Jarosław Korus
jednokrotnieSobota
Dorota Litwinek, Gabriela Zięć, Rafał Ziobro
jednokrotnieDorota Litwinek, Gabriela Zięć, Rafał Ziobro
jednokrotnieDorota Litwinek, Gabriela Zięć, Rafał Ziobro
jednokrotnieNiedziela
Halina Gambuś, Jarosław Korus
jednokrotnieHalina Gambuś, Jarosław Korus
jednokrotnieWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności