Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw [T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T] Semestr zimowy 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Adam Florkiewicz, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
11:30 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 11:30 - 13:00 Sala 0.111, budynek nr TZ
Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Jacek Słupski, Kinga Topolska
13:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy wtorek, 13:15 - 16:15 Sala 1.82, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)