Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw [T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T] Semestr zimowy 2020/2021

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
11:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy poniedziałek, 11:15 - 14:15 Sala 1.82, budynek nr TZ

Wtorek

Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, Adam Florkiewicz, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
11:30 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 11:30 - 13:00

Środa

Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
10:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każda środa, 10:30 - 13:30 Sala 1.82, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-7 (2024-02-19)