Metody badań eksperymentalnych 1 R T.1s.MBE1.SM.TTZRZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 15:15,
sala 1.71 |
Dorota Gałkowska, Sławomir Pietrzyk, Joanna Sobolewska-Zielińska, Rafał Ziobro, Karen Khachatryan, Ewelina Nowak, Teresa Leszczyńska, Anna Wisła-Świder, Wiktor Berski, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek | 14/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.