New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTF.SM.TFTZZ.T
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 13:00,
(sala nieznana)
|
Ireneusz Maciejaszek, Krzysztof Surówka, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek | 3/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.