Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu New trends in food processing and preservation technology [T.2sa.NTF.SM.TFTZZ.T] Semestr zimowy 2020/2021

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Krzysztof Surówka, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwość10:45 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 13:00
Grzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Iwona Tesarowicz
niestandardowa częstotliwość16:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 20:30

Czwartek

Piątek

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)