Plan zajęć przedmiotu Elektyw II: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego [T.F5.EL21.SI.TJBJY.T] Semestr zimowy 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Jacek Domagała, Marek Sady, Ewelina Węsierska
11:30
Wykład, grupa 1
każdy wtorek, 11:30 - 13:00
Środa
Paulina Guzik, Katarzyna Turek, Maria Walczycka
niestandardowa częstotliwośćPaulina Guzik, Katarzyna Turek, Maria Walczycka
niestandardowa częstotliwośćMagda Filipczak-Fiutak, Paulina Guzik
niestandardowa częstotliwośćMagda Filipczak-Fiutak, Paulina Guzik
niestandardowa częstotliwośćPaulina Guzik, Katarzyna Turek, Maria Walczycka
niestandardowa częstotliwośćPaulina Guzik, Katarzyna Turek, Maria Walczycka
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Piątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności