![]() |
aktywny pracownik nieetatowy
|

dr inż.
Paulina Guzik
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Prowadzone przedmioty
18/19L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.F6.EL41.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
19/20L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Elektyw II: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL21.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)