![]() |
adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr hab.
Ewelina Węsierska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje zdalne
Poniedziałek 12.30-14.30
Wtorek 13.00-15.00
Zainteresowania
Ocena właściwości denitryfikujących, aromatyzujących i zakwaszających bakterii kwasu mlekowego oraz ziarniaków izolowanych z tradycyjnych surowych wyrobów mięsnych fermentowanych. Określenie wpływu zmiennych warunków klimatycznych i czasowych na podstawowy skład chemiczny, stopień zaawansowania zmian biochemicznych i mikrobiologicznych oraz jakość sensoryczną wędlin fermentowanych. Produkcja i ocena jakości technologicznej, mikrobiologicznej i sensorycznej modelowych wędlin dojrzewających.
Koordynowane przedmioty
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny II: Zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów mięsnych T.F3.ES22.NM.TTZTM.T
17/18Z - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.9s.HPPZ.SJ.WETXX
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.SM.TTZTM.T
17/18L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.F6.EL41.SI.TTZTX.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Higiena mięsa i przetworów mięsnych T.F2.ES15.NM.TTZTM.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów mięsnych T.F3.ES11.SM.TTZTM.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Higiena mięsa i przetworów mięsnych T.F3.ES21.SM.TTZTM.T
17/18L - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.10s.HPPZ.SJ.WETXX
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.NM.TTZTM.T
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny II: Zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów mięsnych T.F3.ES22.NM.TTZTM.T
18/19Z - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.9s.HPPZ.SJ.WETXX
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.SM.TTZTM.T
18/19L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.F6.EL41.SI.TTZTX.T
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Mięso i przetwory drobiowe T.F3.ES12.SM.TTZTM.T
18/19L - Elektyw specjalizacyjny II: Cechy jakościowe i przydatność technologiczna jaj T.F3.ES22.SM.TTZTM.T
18/19L - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.10s.HPPZ.SJ.WETXX
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T
18/19L - Specialization technology I: Modern meat and dairy science and technology T.F1a.T12.SM.TTZYY.T
18/19L - Specialization technology I: Modern technologies of animal products processing T.F1a.T11.SM.TTZYY.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.NM.TTZTM.T
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny II: Zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów mięsnych T.F3.ES22.NM.TTZTM.T
19/20Z - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.9s.HPPZ.SJ.WETXX
19/20Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTM.T
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.SM.TTZTM.T
19/20L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.F6.EL41.SI.TTZTX.T
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I: Mięso i przetwory drobiowe T.F3.ES12.SM.TTZTM.T
19/20L - Elektyw specjalizacyjny II: Higiena mięsa i przetworów mięsnych T.F3.ES21.SM.TTZTM.T
19/20L - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.10s.HPPZ.SJ.WETXX
19/20L - Technologia specjalizacyjna I Z: Modern meat and dairy science and technology T.F1a.T12.SM.TFTZZ.T
20/21Z - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.9s.HPPZ.SJ.WETXX
20/21L - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.10s.HPPZ.SJ.WETXX
Prowadzone przedmioty
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.SM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny II: Zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów mięsnych T.F3.ES22.NM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw II: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL21.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.9s.HPPZ.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny III: Ryby i owoce morza T.PPZ.09E32.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP11.NM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mięsa T.1s.TSP2.SM.TTZPZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw II: Bioprocesy w przetwórstwie mleka i mięsa T.F6.EL22.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
20/21L - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.10s.HPPZ.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.NM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Higiena mięsa i przetworów mięsnych T.F2.ES15.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny II: Higiena mięsa i przetworów mięsnych T.F3.ES21.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw II: Bioprocesy w przetwórstwie mleka i mięsa T.PPZ.09E22.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw kierunkowy IV - Technologia przetwórstwa mięsa T.PPZ.9K02M.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.10s.HPPZ.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.2s.TSP3.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Elektyw II: Technologia i higiena żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL22.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.9s.HPPZ.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny II: Higiena mięsa i przetworów mięsnych T.PPZ.09E22.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I - Tradycyjny wyrób wędlin T.PPZ.9S09M.NM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.NM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Mięso i przetwory drobiowe T.F3.ES12.SM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny II: Cechy jakościowe i przydatność technologiczna jaj T.F3.ES22.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw II: Biotechnologia w przetwórstwie surowców zwierzęcych T.F6.EL21.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.10s.HPPZ.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny I: Mięso i przetwory drobiowe T.PPZ.09E13.SM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia przetwarzania surowców rzeźnych T.PPZ.82TSZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Wybrane zagadnienia w przetwórstwie mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTS:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.NI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 5)
20/21Z - Elektyw II: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL21.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.9s.HPPZ.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw IV: Towaroznawstwo produktów mięsnych T.PPZ.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.1s.TSP1.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.1s.TSP2.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów mięsnych T.PPZ.09E12.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw II: Bioprocesy w przetwórstwie mleka i mięsa T.PPZ.09E22.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Higiena mięsa i przetworów mięsnych T.PPZ.09E22.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw kierunkowy IV - Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.9K01M.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.PPZ.SDIPM.SM.TTZTM:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III:Domowy wyrób wędlin T.PPZ.09E30.SM.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III - Cechy jakościowe i przydatność technologiczna jaj T.PPZ.9S04M.NM.TTZTM:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Cechy jakościowe i przydatność technologiczna jaj T.PPZ.09E21.SM.TTZTM:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw II: Bioprocesy w przetwórstwie mleka i mięsa T.PPZ.09E22.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10Z - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo T.PPZ.TS1MZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Elektyw IV: Jakość i bezpieczeństwo mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.9K02M.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Higiena mięsa i przetworów mięsnych T.PPZ.09E22.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09EK4.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 2)
12/13L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
12/13L - Podstawy produkcji surowców zwierzęcych T.PPZ.PPSZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1)
14/15Z - Elektyw IV: Towaroznawstwo produktów mięsnych T.PPZ.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15Z - Elektyw IV: Jakość i bezpieczeństwo mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.9K02M.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny I: Mięso i przetwory drobiowe T.PPZ.09E13.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Cechy jakościowe i przydatność technologiczna jaj T.PPZ.09E21.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw kierunkowy IV - Technologia przetwórstwa mięsa T.PPZ.9K02M.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
13/14L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14L - Podstwy produkcji i przechowalnictwa surowców zwierzęcych T.PPZ.PPPSZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.SM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.7s.NWTZ.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny II: Zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów mięsnych T.F3.ES22.NM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw II: Technologia i higiena żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL22.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.9s.HPPZ.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
08/09L - Elektyw specjalizacyjny I - Higiena mięsa i przetworów mięsnych T.PPZ.9S05M.NM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.PPZ.DTO1M.NM.TTZTM:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
08/09L - Technologia przetwórstwa mięsa T.PPZ.TMIES.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny II: Zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów mięsnych T.F3.ES22.NM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw II: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL21.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych T.F5.EL41.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.9s.HPPZ.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.NM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Higiena mięsa i przetworów mięsnych T.F2.ES15.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów mięsnych T.F3.ES11.SM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Higiena mięsa i przetworów mięsnych T.F3.ES21.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw II: Bioprocesy w przetwórstwie mleka i mięsa T.F6.EL22.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.F6.EL41.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
17/18L - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.10s.HPPZ.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw specjalizacyjny I: Domowy wyrób wędlin T.PPZ.09E11.NM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
11/12L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
11/12L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
11/12L - Podstawy produkcji surowców zwierzęcych T.PPZ.PPSZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP31.NM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I Z: Modern meat and dairy science and technology T.F1a.T12.SM.TFTZZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I: Mięso i przetwory drobiowe T.F3.ES12.SM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)