Plan zajęć przedmiotu Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności [T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T] Semestr zimowy 2017/2018
Ustawienia planu
Poniedziałek
Grzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Krzysztof Surówka, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
8:15
Wykład, grupa 1
każdy poniedziałek, 8:15 - 9:45
Sala Wykładowa I, budynek nr TZ
Ireneusz Maciejaszek, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwośćIreneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Iwona Tesarowicz
niestandardowa częstotliwośćIreneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Iwona Tesarowicz
niestandardowa częstotliwośćWtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Grzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Iwona Tesarowicz
niestandardowa częstotliwośćIreneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Iwona Tesarowicz
niestandardowa częstotliwośćIreneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Iwona Tesarowicz
niestandardowa częstotliwośćIreneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Iwona Tesarowicz
niestandardowa częstotliwośćIreneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Iwona Tesarowicz
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Iwona Tesarowicz
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności