Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności [T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T] Semestr zimowy 2023/2024
- Semestr zimowy 2023/2024
- Semestr zimowy 2022/2023
- Semestr zimowy 2021/2022
- Semestr zimowy 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Sobota
Lesław Juszczak, Sławomir Pietrzyk, Jacek Rożnowski, Joanna Sobolewska-Zielińska, Robert Socha
jednokrotnieLesław Juszczak, Sławomir Pietrzyk, Jacek Rożnowski, Joanna Sobolewska-Zielińska, Robert Socha
jednokrotnieLesław Juszczak, Sławomir Pietrzyk, Jacek Rożnowski, Joanna Sobolewska-Zielińska, Robert Socha
jednokrotnieLesław Juszczak
jednokrotnieLesław Juszczak
jednokrotnieLesław Juszczak, Sławomir Pietrzyk, Jacek Rożnowski, Joanna Sobolewska-Zielińska, Robert Socha
jednokrotnieLesław Juszczak, Sławomir Pietrzyk, Jacek Rożnowski, Joanna Sobolewska-Zielińska, Robert Socha
jednokrotnieLesław Juszczak
jednokrotnieLesław Juszczak
jednokrotnieNiedziela
Lesław Juszczak
niestandardowa częstotliwośćLesław Juszczak, Sławomir Pietrzyk, Jacek Rożnowski, Joanna Sobolewska-Zielińska, Robert Socha
jednokrotnieLesław Juszczak, Sławomir Pietrzyk, Jacek Rożnowski, Joanna Sobolewska-Zielińska, Robert Socha
jednokrotnieLesław Juszczak, Sławomir Pietrzyk, Jacek Rożnowski, Joanna Sobolewska-Zielińska, Robert Socha
jednokrotnieLesław Juszczak
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności